Jump to content

Ttnet Bilen Baksın Ltf


4Winston

Recommended Posts

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 yıl yıl...

Konu biraz eski ama yeni bir başlık açmak yerine arama yapıp bir konudan devam etmek istedim. Konuyu açan arkadaşımızın verdiği resimdeki gibi bir sonuç çıkıyor bende de. Son 1 ay içerisinde kota 3.6 gb kadar doluydu. 2 gün internetim kesildi. Daha sonra açtırdık ve kota 0 gözüküyordu. Ben de yenilenmiştir diye birkaç veri indirdim. Kota tekrar 4 gb sınırına yaklaştı. Çarşamba günü fatura ödemeye gittiğimde benden 8 gb lık ücret aldılar. 62 tl istediler. Kotaya baktığımda 4 gb gözükürken benden 8 lik ücret aldılar. Sordum nedenini 8 yapmışsınız dediler. Eve gelip baktığımda ise tekrar tüm ayların 0 gözüküyordu. Ben de kotayı sınırsız hesaba çevirdim. Şu anda indirmek istediğim birkaç veri var. İndirecem ama kotam sınırsız mı değil mi bilmiyorum. Online işlem merkezine girdim ama anlayamadım pek. Aramadan nasıl öğrenebilirim ? Online işlem merkezinde yazan bir yer var mı ?

Link to comment
Share on other sites

O düşmesi pek önemli değil benim için ama bu ayki ücret yine 62 tl olmasın. Benim için kotanın sınırı önemli. Şu anda 400 mb kadarlık veri indirdim. Bakalım ne olacak bu ayın sonunda.

sanırım 62 tl tarife değiştikten sonraki ilk ay geliyor sonraki aylar yine eski tarife fiyatı ödüyorsunuz ( kendi faturam adına konuşuyorum) birde anlamadığım eskiden 1024/256 kullanıyordum. şimdi 8187/799 oldu. TTnetin bu tarife değişikliği için benim onayımı alması gerekmiyormu ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...