Jump to content

Tüm Konuşma Pencereleri Tek Pencerede


Recommended Posts

Bu özellikleri kullanabilmeniz için Messenger Plus! v3.61.145 ya da daha yeni bir Messeger Plus! sürümünü kullanıyor olmanız gerekmektedir.

Öncelikle Plus!´ın Tercihler menüsüne giriyoruz.

Ardından Anlık İletiler > Tab Konuşmaları ekranına gelip resimde kare içine alınan 'Tüm konuşmalarımı otomatik grupla' seçeneğinin kutucuğunu işaretleyip Tamam´a tıklarak çıkış yapıyoruz:

Bu işlemleri yapmadan önce açık olan konuşma pencereleri varsa, ayarların etkili olabilmesi için onları kapatıp tekrar açıyoruz. Denemek için kişi listenizi açın ve çevrimiçi olan birkaç arkadaşınıza aynı anda konuşma penceresi açın

anlaşıldığı üzere artık tüm konuşma pencereleri tek bir pencere altında toplanıyor. Pencereden kimin Görüntü Adı´na tıklarsanız onun ekranı aktif oluyor. Çok fazla sayıda konuşma penceresi açıksa sağ üst köşedeki ok tuşlarını kullanarak pencereler arası geçiş yapabilirsiniz. CTRL tuşuna basılı tutup herhangi birinin görüntü adına tıklarsanız pencereler birbirinden ayrılır.

Bu özelliği iptal etmek için yaptığınız değişikliği geri almanız yeterli.

Plus!´ın bir diğer pratik ve birçok kişi tarafından göz ardı edilen bir özelliği de daha önce göndermiş olduğunuz mesajları hafızaya alması ve gerektiğinde hızlıca tekrar gönderebilmenize olanak tanıması. mIRC kullanıcılarının MSN´de de bu özelliği bulmaları hoşlarına gidecektir:

Bu Mesajı Hatırlatma Amaçlı Yazıyorum. Göndermiş Olduğunuz Bir İletiyi Tekrar Yazmak İçin Ctrl+Yukarı Ok Tuşu Kombinasyonlarına Basın. Küçük Bir Ekran Gelecektir... Buradan Seçin...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...