Jump to content

Taraftar Mouse Ve Klavye


vatan24

Recommended Posts

b20080811021335taraftaraz9.th.jpg

Taraftar Mouse ve Klavye

Ogatech, takımına gönül vermiş taraftarların kullanımı için lisanslı olarak takımlarının renklerine ve amblemine sahip özel tasarımlı klavye ve mousları satışa sundu.

İster Masaüstü ister notebook bilgisayarlarda kullanabileceğiniz bu klavye ve mouslar USB arabirim ile bilgisayara bağlanmakta. Laser ve Optik olarak satışa sunulan mouse çeşitleri kablolu ve kablosuz seçeneklerinin yanında 800 – 2000 dpi a kadar çözünürlük seçenekleri sunmakta. Set olarak satılan kablosuz CS30 modeli şık klavye ve mouse olarak tam bir masa üzeri takım olmanın yanında özellikleriyle de dikkat çekici. Alıcı olarak kullanılan dock aynı zamanda mousunuzun pillerini de şarj ediyor. Multimedya özelliğe sahip klavyesinin 15 adet kısayol tuşları sayesinde birçok işlevi kolayca tek tuşla yapabiliyorsunuz. Mouse üzerinde bulunan 5 tuşa istediğiniz özelliği atayabilirsiniz.

Klavye ve Mouse ürünlerinin yanında yakında taraftarlara yönelik olarak Webcam ve USB Flash Bellekler de satışa sunulacak. Beşiktaş Kartal Yuvası, Fenerium, Galatasaray Store mağazalarında, zincir marketlerde, bilgisayar ve elektronik ürün satış noktalarından ürünleri satın alabilirsiniz.

kaynak :veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...