Jump to content

Flashget


BARHANN

Recommended Posts

arkadaşlar merhaba,

konuyu yanlış yere açtımsa kusuruma bakmayın,

FlashGet'i kurar iken Browse den D yi seçtim ama indirdiğim dosyaları hala C nin içindeki Dowloands klasörüne indiriyor.amacım DeepFreeze (sadece C de) kullanmak fakat dosyalar C ye indiğinden elektrik kesintisi dolayısıyla bilgisayar kapanınca o ana kadar inmiş tüm dosyalar siliniyor. Bu yüzden FlashGet in dosyaları (deep freeze kurulu) C ye değil de (deep freeze kurulu olmayan) D ye indirmesini istiyorum, nasıl ayarlayabilirim,acemiliğimi bağışlayın.teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

flashgeti kurarken şeçmicen bende deepfreeze'li bilgisayar kullanıyorum sen ayarlardan yukardan menüden değiştircen deep kapalıyken yani yüklediğin yer değil ayarlarda kaydedilecek yer yazar her dosya için hepsini d yap.

alt+ctrl+o ya bas (harf olan o)sonra c yazan yeri d yap tabi üstende download diil hepsini seçicen sonra remember de kaydet çık olması lazım .

Link to comment
Share on other sites

varsayılan klasörü seçmeniz lazım

81826155mj4.th.jpg

yeni indirme işi ekle iletişim kutusunda, gelişmişi tıklatın

002hz8.th.jpg

gözatı tıklatın

003ad6.th.jpg

ve indirme işleri için klasörü seçin

002hz8.th.jpg

bu ekranda varsayılan olarak kaydet tuşuna basmayı unutmayın :D

teşekkür ederim, sağolun......

Link to comment
Share on other sites

biraz aceleye geldi idare edin :)

söylediklerinizi uyguladım işe yaradı sağolun ancak, bir sorunu halledemedim;elektrik kesintisinden dolayı önceden inmiş partlara birşey olmuyor fakat,sırada inmeyi bekleyen partlar (FlashGet'te) siliniyor, o zaman tekrar ben kaydettiğim o partları arayıp bulup tekrar indirmeye başlıyorum. Sırada inmeyi bekleyen partların silinmesini nasıl engelleyebilirim,yardımcı olur musunuz,lütfen.teşekkür ederim....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...