Jump to content

Usb Lock Ap V2.3


lecteur
 Share

Recommended Posts

Programı çalıştırıp şifre ayarlayarak koru dediğinizde, usb.veya cd ya da disket takılması halinde şifre sorar.Aksi halde takılan usb kullanılamaz. isterseniz şifre Yanlış gierilince pc'yi kökünden kapatır.Bu uygulama seyesinde artık kimse bilgisayarınıza bir USB aygıt takamayacak.Programı kurup bir şifre belirledikten sonra herşey sizin kontrolünüzde. Bilgisayara bir USB aygıt takıldığında program otomatik olarak tam pencere açılıyor ve 15'ten geri sayıyor. 15 saniye içinde USB aygıt çıkarılmaz ise bilgisayarı kapatıyor.

Aynı şekilde CD-ROM ve Floppy koruması da mevcuttur. Önemli nokta. bu program başkaları gibi cd yazıcının, disket sürücünün falan kullanılmasını(aygıtsal) onları görünmez yaparak veya kilitleyerek engelleyici değil, bunlara usb, cd ,disket takıldığında şifre soran programdır.

Etkinlik: USB LOCK AP USB bellek CD-RW'lar veya floppy disket ile sizin sisteminize girip bilgi alınmasını engelleyen oldukça etkili bir program. USB bağlantılı mouse, yazıcı, kamera veya diğer aygıtları engellemez...

İş veya ev kullanım amaçlı bilgisayarlarda ki anti-hack sistemi dahilinde olmayan bir koruma sağlar. Kolay kullanım: USB LOCK AP bilgilerinizi saklamanız için şifre bazlı bir koruma sistemi sağlayan bu program ile sizin belirlediğiniz şifre harici hiç bir giriş görülmeyecek ve açılmayacaktır.

Programın ilk kurulumunda açtığınızda size bir şifre soracaktır bu şifreyi üstteki küçük resimde gördüğünüz gibi bir pencerede soracaktır.

O pencerenin hemen sol altında yeşil harfler ile ilk girilmesi gereken şifre gözükmektedir. Onu girdikten sonra açılan pencereden CHANGE PASSWORD ile eski şifrenizi girip yeni şifre ile değiştirebilirsiniz.

http://www.4shared.com/file/57981964/2d9897e3/USB_Lock_Ap_V23.html[/CODE]

[CODE]Pass: cashmurder[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

2yuzkhi.png

Prevent information loss due to the unauthorized use of USB Removable Drives (Flash sticks, I-Pods, mp3, mp4), CD-ROM, CD-RWs, and Floppy.

USB LOCK AP simple, and straightforward interface, has been designed taking careful consideration to its effectiveness, and usability

Effective: USB LOCK AP is the tool of choice if you need to prevent information loss due to the unauthorized use of USB storage removable drives, CD-RWs, and Floppy. Without blocking other USB devices like printers, mouse, cameras.....etc.

It is suitable for either Home or business use (In cases when the user is allowed to manage his or her own security) Its anti-hack security works as a Windows Service at Local System level allowing the program to effectively run even on computers with no privileges.

Easy to use: USB LOCK AP allows the user to authorize or restrict, at his or her convenience, the use of USB storage removable drives, All CD ROM/CD-RW drives, and Floppy Disk drives. From its very easy to use, password protected interface.

App+Crack

Please register to see this content.

password: www.thehotzone.org

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
sanırım programın linki hatalı.

işte link:

Please register to see this content.

rar şifresi read me dosyasında var ayrıca cracki de mevcut

Evet bu paylaşım çalışıyor fakat vista da çalışmadı,xp de çalışıyor,usb diskler takıldığında belleği açmıyor ve 15 snde bilgisayarı kapatıyor.

Pek kullanılışlı bir program olduğunu düşünmüyorum.Bunun yerine sadece şifre sorsaydı daha kullanılışlı bir program olurdu.

Paylaşım için yinede teşekkürler.

Sağolasın tnctr.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
  • 2 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...