Jump to content

Bilgisayar Açıldıktan Sonra Sorun


ozyol

Recommended Posts

mause ile sağ tik yenile oluyor diğer sayfaları seçme yada kapatmak isteyince mause sanki çalışmıyor gibi.ancak belli bir süre örneğin bir sayfa açmaya çalışınca önce açıyor sonra o sayfada hiçbir işlem yapamıyorsun başlata tıklayamıyorsun masaüstüne gelip yenile yapmaktan başka hiçbir işlem yapmıyor makine kilitleniyor belli bir süre geçtikten sonra herşey normale dönüyor.

işletim sistemi xp yeni format atıldı başlangıçta msconfig ayarlarında gereksiz programlar devre dışı bırakıldı.

ekrangrntscw3.jpg[/url] [/img]

Link to comment
Share on other sites

ctrl+alt+del de görev yöneticisinden oturumu kapat (görev yöneticisinin üst menülerinde bilgisayarı kapat ''pc ismi oturumu kapat olması gerekir'' ona bas oturumu kapat sonra tekrar aç, açtıktan sonra herşey normale dönmüş ise, program çakışması vardır, ya yeniden formatla yada tüm programları sil yeniden yükle...

Link to comment
Share on other sites

ctrl+alt+del tuşlarına basarak oturumu kapattım ve yeniden açtım sorunsuz çalıştı.yani Shadoww arkadaşın dediği gibi program çakışması varmış.ben format atmadan önce bu sorunu nasıl düzelte bilirilim ?

driverleri yeniden kaldırıp yüklemeyi denerim ama oyunları söylemeyin çünkü en aşağı 7 tane büyük ölçekte ( crisis cod4 v.b ) oyun var yani çok zor.

formattan başka yolu yok mu ? örneğin bir program olabilir.

Link to comment
Share on other sites

Harddiske Tam Bir format Atmayı Denersen İyi Olur Hardsikte Sorun Olaiblir Bendede Olmuştu ! :D Hardiskle Tam Bir Format Çek ve + Başka Bir Cd Format Forumda Ara Bulursun SP3 İndir İşini Görür Dostum !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...