Jump to content

Cryptload'ın Türkçesini Arıyorum


haritaci38

Recommended Posts

  • 4 ay sonra...

CryptLoad'un Türkçe dil dosyasındaki bir satırdan ötürü (Captcha'nın çevirisi olan satırın fazla uzun olmasından ötürü) seçeneklerdeki 6 sekmeden yalnız 3'ü gözüküyor. Ana, Paketler ve Eklentiler sekmeleri gözükürken Captcha, Router ve Bağlantı sekmeleri gözükmüyor. Premium kullanıcılar için aynı anda indirilebilecek dosya sayısının ayarlanabildiği Bağlantı sekmesi de gözükmediği için aynı anda kaç dosya indirilebileceğini istediğiniz gibi ayarlayamıyorsunuz. Dolayısıyla bağlantı hızı düşük olanlar hız bölündüğü için, yüksek olanlar da kapasitelerini tam kullanamadıkları için tam verim alamıyorlar.

Dil dosyalarının düzeltilmiş halleri aşağıdaki linktedir. Her iki dosyayı lang klasörüne kopyalamanız gerekiyor. Sonra CryptLoad'u tekrar başlatığınızda yeni sekmeleri görebiliyorsunuz. Ayrıca saçma sapan yapılmış bazı çeviriler de düzeltildi. (mesela Patoloji'den ne anlıyorsunuz, bence hastalık bilim)

CryptLoad kapalıyken her iki dosyayı CryptLoad'un lang klasörü içine kopyalayın. Böylece anlaşılır bir dili olan ve sekmeleri de tam olan bir programınız olacak.

http://rapidshare.com/files/187781595/CryptLoad.tr.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...