Jump to content

Sony'den Yeni Vaio Laptop'lar


vatan24

Recommended Posts

66917276xv7.jpg

Sony, piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni Vaio serisi ile yüksek çözünürlük isteyenleri sevindirecek.

Sony, duyurduğu yeni Vaio serisiyle, laptop kullanıp yüksek çözünürlük isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Vaio AW serisi laptoplarda 18,4 inçlik 1.920 x 1.080 çözünürlüğe sahip HD ekran bulunuyor. Arkadan aydınlatma teknolojisini kullanan ekran NTSC standardından %117 daha fazla renk ve dinamik kontrasta sahip.

Arkadan aydınlatma metodu Bravia TV'lerde de kullanılıyor. Blue-Ray sürücüsüne sahip laptop'ta, TV bağlantısı için de kullanılabilen HDMI çıkışına da yer verilmiş. Ayrıca laptop, Dolby 2.1 surround sese uygun bir subwoofer'a da sahip.

Vaio AW serisinde Intel Core 2 Duo T9600 işlemci, NVIDIA 512 MB GeForce 9600M GT ekran kartı ve 500 GB sabit disk bulunuyor.

Birden fazla monitör kullananlar için, ekstra ekranların USB 2.0 bağlantısıyla bağlanmasını sağlayan VGP-UPR1 isimli dock, dileyenlere ücret karşılığında veriliyor.

AW serisinin fiyatı ya da piyasaya çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi yok. Bilinenler, dock'un yaklaşık 180 Dolar olduğu ve laptop'un Windows 2000'den 64-bit Vista'ya kadar tüm Windows sürümlerini desteklediği.

kaynak: veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...