Jump to content

[güncellendi] Rapidshare Downloader - Jdownloader


onekedisi

Recommended Posts

14ni99c.jpg

Arkadaşlar forumda verilmiş ama verilen versiyon çok eski olduğu için güncel versiyonunu sizlerle paylaşmak istedim.

Programın kullanımı çok rahat arkadaşlar. Çok süper bir program değil ama işe yarıyor. RapidShare Linkleri'ni kopyalıyorsunuz, Link Ekleme Penceresi açılıyor, pencerede linkler listeleniyor, kırık link varsa anında görüyorsunuz, Link Ekleme Penceresi'ne Arşivin RAR Şifresi'ni giriyorsunuz, RAR'ların kaydedileceği ana klasörü seçme imkanınız var (Download Klasörünüz), Arşiv adını yazıyorsunuz (Arşiv adı aynı zamanda RAR'ların açılacağı alt klasör adı) Accept Package tuşuna tıklayarak Eklediğiniz Son Paketi veya Accept All tuşuna tıklayarak Eklediğiniz Bütün Paketleri onaylıyorsunuz.

Program belirttiğiniz arşiv isminde bir klasör yaratıyor, RAR Dosyaları'nı indiriyor, RAR Şifresi'ni giriyor, RAR Arşivi'ni bu klasöre çıkartıyor ve bir sonraki RAR Arşivi'ne geçiyor.

Böylece download ve RAR açma işlemleri için bilgisayar başında beklemek zorunda kalmıyorsunuz ve RAR Arşivleri'nin şifrelerini kaydetmek için kalem kağıtla (veya NotePad'le) uğraşmıyorsunuz.

JDownloader programının RapGet programına göre en önemli avantajları bunlar arkadaşlar.

Program diğer download sitelerini de destekliyor (MegaUpload.com gibi) ama sadece en popüler download sitelerinden indirme yapabiliyor. Popüler olmayan download siteleriyde sorun yaşayabilirsiniz.

Download:

http://rapidshare.com/files/175266776/jdownloader.rar[/CODE]

Kullanımı:

RAR Arşivini klasöre çıkartın, JDownloader.exe'yi çalıştırın.

Program, Java'nın en son sürümünü gerektirmektedir.

Java Download:

[CODE]http://www.java.com/tr/download/windows_ie.jsp?locale=tr&host=www.java.com[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
program gayet güzel çalışıyor en azından code tag lardan kopyalama yapıştır yapmaktan kurtuldum. bu arada internet download manager hızından geri kalır yanı da yok. paylaşım için teşekkür ettim. sağol

aslında hemen hemen bütün rapid download programları clipboard'ı izleyebiliyor ama bu programın özelliği rar şifrelerini not etmene gerek kalmıyor, daha linkleri kopyaladığında bir pencere açılıyor oraya rar şifresini giriyorsun, sonraki arşivi kopyalıyorsun, sonraki arşiv pencereye ekleniyor, onun da şifresini giriyorsun falan, bu arada arşivi eklediğin anda dosyaların online olup olmadıklarını, kaç mb olduğunu vs. görebiliyorsun, pencerede accept all'u seçtikten sonra kendisi otomatik olarak arşivleri sırayla indirmeye başlıyor, ilk arşivi indiriyor, şifresini giriyor, klasöre açıyor, sonra ikinci arşivde aynı işlemleri yapıyor. Programın diğer programlardan farkları bunlar. beğenmene sevindim, yorum için teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...