Jump to content

d@bbe€

Üye
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

427 profile views

d@bbe€'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. açılan linklerden rapidshare i kullandım. win7 x64 işletim sistemine kurdum problemsiz çalışıyor sağol amd_turkey.
  2. [b] [u][url="http://www.tnctr.com/user/265779-by-cavalry/"][color=green]by_cavalry[/color][/url][/u] arkadaşımın verdiğini win7 x64 sisteme eset 5 varken kurdum program gayet stabil çalışıyor crack problemsiz. Benim sistemde taramayı başlattığım zaman bilgisayar sisteminin kastığını farkettim eseti kaldırdıktan sonra işletim sisteminin de gayet hızlı ve sorunsuz çalıştığını gördüm. Sağol arkadaşım iyi paylaşım için...[/b]
  3. Arkadaşlar vereceğim linkler alıntıdır win7 x64 te kurdum. rar dan C:\10Parmak klasörüne kuracak. sorunsuz çalışmakta rarpass: yoktur. http://rapidgator.net/file/21029509/10.Parmak.Bilgisayar.Kullanma.Turkce.Supremacy-WT.rar.html http://hotfile.com/dl/161145685/035fcad/10.Parmak.Bilgisayar.Kullanma.Turkce.Supremacy-WT.rar.html iyi forumlar.
  4. üstad malesef link ölü paylaşım için sağol.
  5. facebook ta bizimkiler aradıklarını bulunca ya da bulamayınca vazgeçtiler..... Canım ülkemin daha farklı konularda üst sıralarda olmasını dilerim. yemişim face yi )
  6. TornadoEffect kardeşimin verdiği Uniblue PowerSuite i win7 64bit ultimate işletim sistemine kurdum serial de sorun yok. Program gayet güzel çalışıyor. Unutmadan belirteyim sistem üzeinde kurulu olan Eset smart security 4.2.71.2 herhangi bir uyarı vermedi.
  7. windows 7 de gayet stabil çalışıyor. Sağolasın.
  8. Windows 7 professional üstüne kurdum, gayet güzel çalışıyor .
×
×
  • Create New...