Jump to content

Firefox 2 Final Sürümü İndirilmeye Hazır


nitrous_oxide

Recommended Posts

firefox-title.png

Firefox kullanıcılarının bir süredir beklediği 2.0 sürümünün final versiyonu sonunda indirilebilir hale geldi. Firefox 2.0'ın Türkçe versiyonunu indirmek için aşağıdaki bağlantıları izleyebilirsiniz:

Windows:

http://www.mozilla.com/products/download.html?product=firefox-2.0&os=win〈=tr[/CODE]

Mac:

[CODE]http://www.mozilla.com/products/download.html?product=firefox-2.0&os=osx〈=tr[/CODE]

Linux:

[CODE]http://www.mozilla.com/products/download.html?product=firefox-2.0&os=linux〈=tr[/CODE]

Firefox 2.0 beta sürümlerini kullanan kullanıcılar, tarayıclarını entegre güncelleme sistemi ile rahatlıkla yeni sürüme yükseltebilir. 1.5 sürümü için herhangi bir deneme yapmadığımız için otomatik güncelleme mevzusu çalışıyor mu bilmiyorum.

Görsel yeniliklerin yanında, Firefox 2.0'da hız konusunda yapılan iyileştirmeler var. Sekmeli gezinme (tabbed browsing) konusunda önemli yenilikler var. Tabları kapatma tuşları daha düzgün yerleştirilmiş; sayfa içerisinde yeni sayfada açılan bir linke tıkladığınızda bunu eskisi gibi yeni bir firefox uygulaması açarak yapmıyor; artık bir sekmede(tab) açıyor.

Entegre RSS besleme okuyucusu, oturum yönetimi konusunda iyileştirmeler var. Bellek yönetimi konusunda ise halen çok başarılı bir tarayıcı olduğunu söylemek güç.

Eklentiler konusunda oldukça zengin bir arşive sahip olması, Firefoxu bu konuda rakipsiz tarayıcılardan birisi yapmakta. Şiddetle önerdiğimiz bir web tarayıcısı. Henüz denemediyseniz, indirip mutlaka deneyin.

Kaynak: PCLabs

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...