Jump to content

Forum Sitelerim


Recommended Posts

Yapım aşamasında olan forum sitelerim nasıl olmuş yorumlarınız nelerdir.

http://pcdunyasi.turkproforum.com/[/CODE]

1.form sitem

[CODE]http://sevgpinari.forumup.com/[/CODE]

2.forum sitem

yorumlarınız nedir daha yapım aşamasındadır. :D

Link to comment
Share on other sites

ilk öncelikle gerçekten 1.çok iyi ama çalışman lazım görsellik ön planda insanların ilgisini çekmek 1.kural işletim sistemi değil bu :D ama çok iyi gidiyorsun 1. verdiğin site Bilgissayar dünyası flash olsa görsel script site daha canlı kılınırdı,forumda bunlarla ilgili biraz video var.:)

2.sine gelince Sohpet siteler beni aşar ben :) onu başkası yorumlasa daha iyi olur sakın yanlış anlama sohpet siteleriyle aram yok!

Link to comment
Share on other sites

öncelikle sitelerin güzel olmuş free olmasına ramet gayet güzel...tebrik ederim.inşallah kendine iat hostun ve domaininle bir forum sitesi açarsın...

(kardeş siten güzel olmus ellerie saglık bende acmayı dusunuyorum böle bi forum ama fazla bilgim yoq kazancın filan nasıl oluyor aylık)

sana gelince kardeşim eyer böle bir site açmak istiyorsan açarsın heryerde free forum sitesi hazır veriyorlar ve sadece üye olman yeterli bu sitelerden para felan kazanamazsın ki...ama kendini biraz geliştirip özel bir forum sitesi v.b. yaptığında siteni en güzel şekilde tanıtır TncTr gibi millete faydalı şeyler sunarsan para kazanabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...