Jump to content

Dism++ Kısaca Kullanımı Hakkında Detaylar


MrRush
 Share

Recommended Posts

kaandxxd, 4 saat önce yazdı:

Teşekkür ederim bu yöntem ile bi "install wim" kalıbı düzenledim. Fakat duvar kağıdını değiştiremedim birde esd sıkıştırmayı başaramadım sonrasında "NTLite" ile esd sıkıştırma ve kurulum sonrası program kurmayı başardım birde duvar kağıdını, icon pack vd., fare, sağ tık shell menüsü, format sonrası script, reg kaydı, cmd çalıştırmayı nasıl başarabilirim şimdidden teşekkür ederim.

Bu mesajını yeni gördüm. Yazdıklarının hemen hepsini winreducer' le yapabiliyorsun. Duvar kağııdı, Esd sıkıştırma, WinSxs temizleme, Kurulum ekranı görseli değiştirme, fare sağ tık ekleyebiliyorsun... v.s gibi çok fazla özelliğe sahip ancak sıkıntılı bir yazılım. En ufak bir hataya bile fırsat vermiyor. Aşırı dikkatli olmak gerekiyor. Aslında bu tip yazılımların 4-5 tanesinin birden özelliklerine sahip bir yazılım. Yazdıklarından fazlasını yapabiliyorsun. Kendi sitelerinde hazır ayar v.s paylaşımı yapıyorlar. Ama sanırım yazılımı ücretli kullananlar için özel hazır şablonlar var. Bu tip hazır şablon bulabilir yada oluşturabilirsen bayağı güzel yazılım. (Bazen trol hazır şablon paylaşanlar da oluyor.)

Edited by deli_petro06
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

kaandxxd, 8 dakika önce yazdı:

İkinizede teşekkür ediyorum iyi ki varsınız şu an için oyuncu sistemi hazırlamaya çalışacağım küçük bir göz atma ile 1909 / Codename 19H2
BUILD: 18363.476 üzerinde çalışma yapacağım var mı başka önerisi olan oyun vb alanlarda işlemci kullanımı az olan sürüm bir de mağaza önemli benim için yeni nesil oyuncu bilgisayarında kullanacağım da teşekkürler.

Denemedim ancak aklıma gelen ama olup olmayacağını daha önce hiç denemedim. İşlerini hızlandırmak için hız v.s yönünden beğendiğin bir sistemi indirip NTlite yazılımıyla açıp ayarları algılayıp algılamadığına bakarak hazır şablon alıp sonraki çalışmaların da hazır şablon olarak kullanabilirsin. Şu an aklıma geldi. Olup olmayacağı konusun da pek fikrim yok. Denemeye değer. Eğer olursa hem ntlite için hem de dism++ için ayrı ayrı şablon oluşturup ayar yapmakla uğraşmazsın. Dism++ otomatik algılıyor diye hatırlıyorum. Ancak ntlite konusun da fikrim yok. Ayarları algılarsa hangi ayarların performansa etkisi olduğunu da bu saye de çözmek daha kolay olur. Muhtemelen bu tip sistem hazırlayanlar hazır performans ayarı scriptleri v.s kullanıyorlardır. Çünkü gördüğüm yabancıların çoğu saat başı sistem çıkarabiliyor. Bunu da muhtemelen hazır şablonlarla uğraşmadan yapıyorlar...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...