Jump to content

Bir İş Telefonu Daha Nokia E63


excellence

Recommended Posts

Nokia%20E63_kirmizi-ks.jpg

Nokia E71'in başarısını izleyen Nokia E63, QWERTY klavyeyle mesajlaşma olanağı tanıyan Nokia Eseries cihaz yelpazesini genişletiyor.

Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia, hem profesyonel, hemde kişisel yaşamlarını aynı başarı ile yönetmek isteyenler için tasarlayıp Eseries yelpazesine kattığı Nokia E63'ü kullanıcılarının beğenisine sunacağını duyurdu. Nokia E71'in başarısının üzerine tasarlanan ve Nokia mesajlaşma cihazlarının amiral gemisi olan Nokia E63, QWERTY klavyenin daha geniş bir kitleye çok uygun bir fiyata ulaşmasını sağlıyor.

Nokia yetkilileri konuyla ilgili şu görüşleri dile getiriyor, '' Araştırmalarımızın insaların hem kişisel, hemde profesyonel yaşamlarını düzenlemelerini kolaylaştırıcak ama aynı zamanda ikisi birbirinden kolaylaştırıcak bir cihaz istediğini ortaya koyuyor.

Nokia Eseries'in yeni çözümü olan Nokia E63, insanların hem iş bağlantılarıyla hem de özel sosyal ağlarıyla rahatlıkla ve uyum içinde ilgilenebilmelerini sağlayan bir mesajlaşma cihazı''

Nokia%20E63_mavi-k.jpg

İki renk ve yep yeni tasarımla gelen Nokia E63'ü elinize aldığınızda verdiği muazzam duyguyla yeni tüketici gruplarınada hitap ediyor ve Eseries ailesinin sunduğu gelişmiş teknolojik özellikleri şık bir tasarımla birleşiyor.

Nokia yetkilileri Nokia E63'ün özelliklerine değinirken, ''İnsanlar Eseries cihazlarını kurumsal e-postalarına erişmek, takvimlerini gözden geçirmek ve iş ağları üzerinden yine Wi-Fi bağlantı, Mail for Exchance'e kolay ulaşabilme, tek tıkla rehbere, takvime ve e-postalara tek tuş ile erişebilecek tuşlara sahip olma gibi özelliğini koruyor'' diyor.

Ayrıca Nokia E63, tek bir tuşla mod değiştirme özelliğinede sahip. Böylece kurumsal e-posta, randevular, intranet verilerinizin görüntülendigi ekrandan çıkıp, arkadaşlarınızın resimlerinin, kişisel postalarınızın, sevdiginiz blog ve web sitelerinin kıse yollarını göreceğiniz kişisel moda geçiş yapabiliyorsunuz.

Nokia yetkilileri, ''Kendi kategorisinde en iyi satan model olan Nokia E71'in böylesine müthiş bir ilgi toplaması, bizlerin doğru yönde ilerlediğinde göstermiş oldu. İnsanlar mesajlaşma özelligini, sosyal ağları ve interneti kullanırken zengin bir deneyim yaşamak istiyorlar, E63 ile internet'in keyfini çıkarabilir, konumunuzu güncelleyebilir, çoklu e-posta hesaplarınızı yöneterek işlemlerinizi daha kolay ve hızlıca gerçekleştire bilirsiniz.

nokia.jpg

Nokia E63 kullanıcıların PC'lerin kapalıyken bile içindeki dosyalara kolayca erişmeni sağlayan Files on Ovi hizmetinide içeriyor. Bu cihazı alan herkez 1GB'lık çevrimiçi dosya saklama özelliğinede ücretsiz sahip oluyor. Nokia E63, bir dizi multimedia özelliğinin yanı sıra yakut kırmızısı ve koyu mavi renklerlede satışa sunulucak.

Geniş ve parlak ekranı ile fotoğraf ve videolarınızı kaydedip görüntüleye bilir, Nokia Music Store yada diğer kaynaklardan indirdiğiniz parçaları standart 3,5 mm hoperlor çıkışı aracılığı ile dinleyebilir veya size sunulan binlerce uygulamaların arasından dilediklerinizi seçip indirerek cihazınızı kişiselleştirebilirsiniz.

ShiftDelete

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...