Jump to content

Tncxp Açılış Dosyaları Harddiskin D Kısmında


sahtekan

Recommended Posts

Tncxp harddiskin c kısmına kuruluyor gibi görünüyor. (Windows C dizininde). Ama xp nin gizli açılış dosyalarını (Boot.ini,ntldr,ntdetect.com,boot.font ) harddiskin D sürücüsüne kuruyor. Harddiskin D kısmını biçimlendiren bir kişi xp nin açılış dosyalarını sildiği için bilgisayar açılmıyor. Sistem çöküyor. Acaba xp açılış dosyalarını (Boot.ini,ntldr,ntdetect.com,boot.font )harddiskin C kısmına nasıl alabiliriz.

(Not: kopyala yapıştır yöntemi işe yaramıyor.)

Teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

kardeş şimdi şöyle söyleyim sana sen windows yüklerken C D diye ayırıyorsun değil mi? ve C ye gelip entere basıp kur diyorsun ve C yi biçimlendiriyor D ye dokunmuyor D yi windows kurulunca windows açılınca biçimlendiriyorsun... sen böyle bi hata aldıysan yükleme sırasında yanlışlık yapmış veya D ye kurmuşsundur :clapping:

Link to comment
Share on other sites

kardeş şimdi şöyle söyleyim sana sen windows yüklerken C D diye ayırıyorsun değil mi? ve C ye gelip entere basıp kur diyorsun ve C yi biçimlendiriyor D ye dokunmuyor D yi windows kurulunca windows açılınca biçimlendiriyorsun... sen böyle bi hata aldıysan yükleme sırasında yanlışlık yapmış veya D ye kurmuşsundur :)

WİNDOWSU C Ye kurdum ve biçimlendirdim. d kısmını neden formatlayayım ki. yedek dosyalarım orda.

ASIL SORUN C NİN İMAJINI ALMADA. C'nin imajını aldığımızı düşünelim. imajı geri yüklediğimizde açılış dosyaları d kısmında olduğu için imaj çalışmayacaktır. (öyleyse tüm harddiskin imajını almalıyız. Bu da imajı şişirecektir.)

Link to comment
Share on other sites

kardeşim büyük bi olasılık d de önceden kalma system dosyası var yada kurulu system var silemiyorsun aynı sorunu bende yaşadım...... sytem açısından bi sorun yok ama neden (Boot.ini,ntldr,ntdetect.com,boot.font ) bu dosyaları aldığına dair bi yanıtım yok bi sakıncası da yok....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...