Jump to content

Microsoft Bizi Kurtaracak mı?


emily

Recommended Posts

Zamanımızın büyük kısmını çalan istenmeyen e-postalara (junk mail) karşı Microsoft'un geliştirdiği yeni bir yazılım var. Bakalım bu yeni araç, derdimize çare olacak mı?

Microsoft, güvenlik yazılımlarına olan desteğini artırıyor. Live One Care ve Defender'dan sonra Junk E-Mail Reporting yazılımı ile e-posta sisteminin güvenliğini arttırmayı amaçlıyor. Outlook kullanıcılarının Microsoft'a gönderdiği raporlar, merkezde değerlendirilip gerekli önlemler alınarak sorun, kaynağında yok edilecek. Böylece kullanıcılar, sinir bozucu e-postalarla daha az karşılaşak.

Microsoft Junk E-Mail Reporting nedir?

Türkçe karşılığı "Önemsiz E-Posta Raporlama Aracı" olan yazılım; Outlook'da tespit ettiğiniz, önemsiz e-postaların analiz edilmesi için Microsoft'a gönderen ücretsiz bir yazılım. Microsoft, bu sayede gönderdiğiniz bilgileri kolayca inceleme altına alabiliyor ve böylece e-posta filtreleme teknolojisine katkısağlamış oluyorsunuz.

Herkes evinin önünü temizlese çöpçülere gerek kalır mı?

Yazılımı yükledikten sonra, Outlook'da e-postanızı seçip "önemsiz posta" butonuna basıyorsunuz. Karşınıza bir "Bu e-posta hakkındaki bilgileri Microsoft ve Bağlantılarına göndermek istiyor musun?" sorusunu içeren pop-up geliyor. Doğrulamak için "Evet" butonuna tıklıyorsunuz. İstenmeyen e-posta, Gelen Kutusu'ndan kaldırılıyor ve Microsoft'a gerekli bilgiler yollanıyor.

Sistem Gereksinimleri

: : Windows XP, Windows Vista

: : Microsoft Office Outlook 2003 ya da 2007

Gerekli olan program için;

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=7410

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...