Jump to content

İnternetim Yavaş...


gkn_gnr

Recommended Posts

Arkadaşlar ttnet, speedteste giriyorum download hızım 550 civarı çıkıyor. Benim bağlantım 1024 en azından bir 800-850 civarı çıkması lazım. Ama 600'ü bile geçmiyor. Virüs bulaşmış olabilir diye düşündüm, hayır PC tertemiz. Telekomu aradım bizde bir sorun görnümüyor dediler. Acaba neden olabilir, fikilerinizi bekliyorum. Ben bir teknik servis uzmanıyım, aklıma gelen her şeyi denedim ama yok...

Link to comment
Share on other sites

bi yanlışınız olmasın benim bağlantım 4096 download hızım ise ortalama 450-460 kb/sn sizinki nasıl oluyo da 800-900 olması lazım diyosunuz ve en vazla 600 oluyo diyosunuz sıfırları fazladan yazdınız zannedersem

Arkadaşım saniye başına düşen kb indirme hızından bahsetmiyorum, kbps'den bahsediyorum. 1024 kbps = 107 kb/saniye oluyor ortalama. Farklı şeyler yani... Ya da daha açılımlı söyliyeyim, downolad hızım 107 kb/s çıkması gerekirken 65 kb/s çıkıyor. Şimdi daha açık oldu sanırım?

Please register to see this content.

dene bunu tüm intenet ayarlarını 0 lar defalut dondur ayrı dns ve cfosspeed kullanmamanı oneririm tekniker olarak..

Kardeş sağ ol fakat işe yaramadı, zaten bu tarz bir registry temizliği yapmıştım...

Link to comment
Share on other sites

değiniz gibi oldunu varsayalım ben yanlış anlamış olabilirim arkadaş hızının yavaşlığını hangi durumlarda farkediyorsun muhtemelen bi dosya download ederken bu işlem için aracı programlar kullanıyormusunuz internet download maneger ,flaşget vs...... eğer bu tarz aracı programlar kullanmazsanız hız sınırınızın en üst seviyesini görebileceğinizi zannetmiyorum eğer kullanmıyor iseniz bide dediğim gibi deneyin ben idm kurmadan önce hızım sürekli değişkenlik gösterirdi bazen 60 bazen 100 bazen 200 ama idm kurduktan sonra hızım sürekli sabit denebilecek şekilde arttı.

Link to comment
Share on other sites

ctrl+alt+del yapıp bakar mısın System ne kadar kullanıyor? diğer öğelerede bakın.

Eğer bağlantınızda şüpheniz varsa cmd den net user yazın support haricinde başka birşey var mı bakın.

Son olarakta modemi değiştip deneyin.Bende bir modem vardı gerçekten çok yavaşlamıştı değiştirdiğim zaman düzelmişti net bağlantısı.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...