Jump to content

Stronghold Crusader Lan Game Olarak Nasıl Oynanır?


exitly

Recommended Posts

Diğer pc nin ip adresini yazarak girebilirsin.. Oyunu kuran kişinin ip adresini yazmalısın. Host a tıklayan oyunu kurar. digeri de kuranın ipsini yazarak join e tıklarsa oynuyabilirsiniz.

ben host olcam mesela hosta tıklıyınca bir bölüm çıkıyor orda beklicem heralde ileri deme şansım yok çünkü adam ve harita seçme yeri açılıyor ordamı beklicem ip yazıcak arkadaş yani hosta tıklıyınca direk oyun kuruluyormu?

Link to comment
Share on other sites

Evet sen host a tıklarsan adam ve harita bölümü açılır. Diğer arkadasın da senin ip ni yazarak join e tıklarsa oyuna bağlanır.

Senin hosta tıkladığını düşünelim;

Haritayı seçersin sonra adamları seçersin. adamları aynı tarafta yapmak için bir adam belirle digerlerini hep mouse ile tutup üzerine bırak. rengi aynı olur masanın ertafında.Sen ve arkadaşın aynı tarafta oynuyacaksanız da arkadaşını tutup kendi isminin üzerine bırak. sizde masa etrafında aynı rengi alırsınız. Çok zevkli bir oyundur. Savaşın ortasında çalışanları memnun etmezsen bırakıp gidiyorlar :D.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar nedendir bilmiyorum ama dediklerinizi yaptım ve olmadı ben host oldum o benim ipmi yazdı join dedi arama ekranı geliyor orda bekliyor defalarca denedim o host oldu ben girdim onun ipyi filan bir sürü şey denedim olmadı belkide aynı modemden switch ile ağ kurulduğundandır sonuçta denilenleri birebir yapmama rağmen olmadı bizde hamachi programını yükledim ve ağ kurdum hamachi ile tabi yine dediğiniz gibi denedim olmadı sonra seçeneklerde resimdede görülen ipx bağlantısı var ikinci seçenek onu seçtim ben hosta tıkladım o join dedi hiç bir ayar yapmadan girdi zaten ordada öyle yazıyor ayarsız girilebilir yazıyor denedim oldu belki başka arkadaşların işine yarar...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...