Jump to content

Kimliğinizi Resime Şifreleyin


emily

Recommended Posts

Microsoft, kimlik bilgilerinizi resim dosyası haline getirme işlemini yapan servisini duyurdu. Windows Live Barcode ile kişisel bilgilerinizi nasıl şifreleyeceğinizi izleyin.

Bilgiyi mobil araçlar arasında daha kolay ve etkili bir şekilde taşıyabilmek için oluşturulan QR Code teknolojisi, verileri şifreleyerek resim dosyası haline getiriyor. Microsoft'un, Live Barcode isimli yeni servisi, bu işlemi kolayca yapabiliyor. Siz de isterseniz kimlik bilgilerinizi birkaç saniye içerisinde resimlere kodlayarak anlaşılması zor bir GIF dosyası haline getirebiliyorsunuz. Konun daha iyi anlaşılabilmesi için Microsoft'un bir de tanıtım videosu (İngilizce) var.

business-card.jpg

Resimde ne anlatılıyor?

Yukarıdaki resimde görülen anlamsız ifadeler, aslında belli bir standarda göre kodlanmış bilgiler. Bunlar, resmin sol tarafında bulunan kimlik bilgilerini içeriyor. Microsoft Live Barcode da, sizin istediğiniz bilgileri kodlayarak bu tür resimler haline çeviriyor.

Animasyonu izleyin

Kendi kimlik bilgilerinizi resim dosyasına şifrelemek için bilmeniz gerekenleri detaylarıyla anlattığımız videoyu izlemek için

Animasyonu izleyin

Kendi kimlik bilgilerinizi resim dosyasına şifrelemek için bilmeniz gerekenleri detaylarıyla anlattığımız videoyu izlemek için

http://shiftdelete.net/site/videokurs/Barcode2_viewlet_swf.html[/CODE]

kaynak->shiftdelete.net

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...