Jump to content

Ghost Acronis Hangisi Hdd Ye Zarar Verir...


interboy

Recommended Posts

selam arkadaslar duydugum bir söze göre ghost acronise göre hdd yidaha fazla yoruyomus zarar veriyormus ve yavas çalısıyormus bu sözler sizce dogrumuu yanii programları kullandıysanız sizin yorumlarınızı almak istiyorum şimdiden yazdıgınız yorumlar için tesekkürler...

Link to comment
Share on other sites

Ghost u bilmem ama acronis mükemmel.Programı kendim açlıştırıyorum.Otomatik yedek aldırmıyorum.O zaman sürekli arkaplanda çalışmaz.Kafanız rahat olur.Sisteminiz mükemmel iken bir yedek alın formatı unutun.Her program ve xp güncellemesinden sonra yine bir yedek alın ve devam edin.Ben 30 haziran 2008 den beri öyle yapıyorum.Hiçbir sorun vermiyor.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Daha önce Driver Image 2002 kullandım. Ancak daha sonra dos ortamına fazla gereksinim kalmadığını düşünerek ghost'u kullanmay başladım. Daha stabil gibi görünüyor. Hiren ve diğer CD-DVD bootable systemlerde de ister furum TNCTR'de ister diğer platformlarda sıklıkla (ghost 11 Vista Uyumlu) kullanılmakta ve herhangi bir sorunla şimdiye kadar karşılaşmadım. System yedeğini almak10-15 dakika, geri yüklemek te aynı sürede tamamlanabilmektedir. Üstelik belki 20 saate tamamlayabildiğimiz bütün ayar ve programlarıyla birlikte...Laptop system kurtarma CD-DVD'leri de ghost pro ile hazırlanmaktadırlar.

Link to comment
Share on other sites

evet dogrudur ancak ben sana soylim hdd kullanmak omrunu olduruyor (mus) bilgin olsun en iyisi kullanma hiç bozulmasın :)

. acronis ghost Ping (ki en cok bunu tavsiye edeirm biosun bile yedegini alıyor bios viruslerie bile etkili yada bios gocemsine.. linux tabanlı free bişi Partimage is not Ghost adı da)

bu tip seyler hep cıkar.. Deepfreese için de bunu soyluyorlar neden surekli surekli hdd veri yazıyor diye e zaten işi bu hdd veri okumak veri yazmak.. kullandıgın hersey bozulur bu bir gercek kullanmazsan anlamı yok...

birde su var zarar verse MAxthor ve Seagete tarafından ucretsiz olarak verilmez yani desteklenmezdi sonucta ucretsiz vermek için adamlar ii para oduyor.

Yedek Ne zaman yuklersin win sorun cıkartınca

yedek yuklemezsen naparsın sıfırdan kurarsın ? değisen birsey var mı ? YOK! Teorik bilgidir bunlar Hani yoruyor bozuyor benim ark. hdd vardı o ghost kullanıyordu aldı 4 ay oldu bozuldu fln fln ... Ne belli hdd nin omrunun bittidi ya da üretimh atası oladıgı ghost bozdu.. ghostun yada hepsini yaptıgı veriyi okuyup sıkıstırıp bir yere yazmak sıkıstırma islemi islemci ile yapılı okuma yazma zaten hdd rutin işi.. Hdd zaten o kadar pahalı birsey degil cok onemli verilerini zaten tek yerde tutmak hiç akıllı dil misal eğitim arsıvim var.. onları bir hdd de birde dvd de tutuyorum dvd cizilse hdd var hdd ucza dvd. ikisine bir birsey olmaması için ikisine de ozen gosteriyorum..

diyorsan hddnin omrunu ne yer ISI.. bir fan tak daha rahatlar (hdd fanı)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...