Jump to content

Xp Kurulum Önyükleme Ekranı Hatası


uurclkky

Recommended Posts

Cd'den onyukleme için tuşa basın yazısını dvd'den onyukleme için tuşa basın olarak değiştirip DVD'ye çektiğimde o ekran hiç gelmeden direk XP boot ekranı geliyor sanırım iso'nun sanal pc'de çalışmama sebebide bu olabilir. orjinal xp cd'sinden dosyayı atıp isoladıktan sonra tekrar deneyeceğim ama sebebini bilen varsa ve söylerse çok sevinirim :drinks:

edit: Orjinal XP cd'mi takıp denediğimde kuruluma otomatik olarak başlıyor değiştirdiğim için olabilir mi dicem ama sadece bende sorun çıkıyor .)

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=73494 bu linktekileri aynen uyguladım artı olarak setupldr.bin dosyasını düzenledim setup.exe'yi restorator 2007 ile düzenledim nLite ile katılımsız hale getirdim tema, sp3, nr güncelleme paketi ekledm herhangi bir sürücü entegresi yapmadım.

Link to comment
Share on other sites

Sanal makinede harddisk olmadığından direk kuruluma geçiyor ve o hatayı alıyorsun.

Bu arada karakter sayısı uzatılmış Vista bootfix.bini kullanabilirsin (CD'den veya dvd'den önyükleme icin bir tusa basin...) şeklinde.XP için de çalışıyor.

http://rz77pa.bay.livefilestore.com/y1pO8EcvGmrDjZjadnH2bbHm25Lh5FwezJ1dPcwZ9lx_hOTCogkq-HJXhlXV3fdScSfkaS9_RJFMqblvrZePj7dTw/bootfix.bin?download[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...