Jump to content

Vista uyumlu klavye seti


trendmark

Recommended Posts

Vista uyumlu klavye seti

2384858.jpg

Microsoft Hardware, masaüstü bilgisayar deneyimine yeni bir boyut kazandıran sektörün ilk kablosuz şarj edilebilir ve arkadan aydınlatmalı masaüstü seti Wireless Entertainment Desktop 8000’ü sundu. Yenilikçi teknolojinin son temsilcisi olan Vista uyumlu ürün, konfor ve şıklığı bir arada sunarken, kullanıcıların nerede olurlarsa olsunlar iş ve eğlence arasında istedikleri an geçiş yapmalarına olanak tanıyor.

Wireless Entertainment Desktop 8000, çağının ötesindeki endüstriyel tasarımı, verimliliği arttıran özelliklerle ustaca birleştiriyor. Kalınlığı 2,5 cm civarında olan ürün, kullanıcıların çalışma ve oyun oynama beklentilerini nerede olurlarsa olsunlar karşılayabilecek özeliklerle donatılmış. Ürün, kullanıcıların günlük işlerini kolayca yapmalarına, aradıkları şeyi anında bulmalarına ve eğlence alanındaki en son yeniliklerin tadını çıkarmalarına olanak sağlamak amacıyla Windows Vista’nın sunduğu yeniliklerden yararlanıyor. Temel Windows XP ve Windows Vista işlevselliğini bir araya getiren bazı özellikler ise şunlar:

- Windows Başlat Düğmesi, İnternet’te veya PC’de arama yapmak için geliştirilmiş arama fonksiyonuyla birlikte, Windows’un Başlangıç Menüsü’ne de tek bir dokunuşla erişim imkanı sunuyor.

- Gadget Düğmesi, kullanıcıların kişisel olarak en sık ihtiyaç duyduğu hava durumu veya maç sonuçları gibi bilgilerin, istendiği an ekranda örüntülenip/saklanmasını sağlıyor.

- Medya Merkezi Başlat Düğmesi film, müzik ve resim gibi medya kaynaklarına anında erişilmesini sağlıyor.

- Windows Canlı Çağrı Düğmesi, anında mesajlaşma veya video görüşme oturumlarını başlatmanın en kolay yolu. Web kameraları için hızlı arama özelliği de bulunuyor.

Donanım tasarımının sınırlarını, tüketicilerin PC’lerini ev ve ofislerinde kullanma tarzlarına uyacak biçimde zorladıklarını ifade eden Microsoft Hardware’in endüstriyel tasarımcısı Dan O’Neil sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Klavyeler ve fareler artık sadece yazı yazmak ve tıklamak amacıyla kullanılan birer bilgisayar parçası değiller. Aksine bireyin kişiliğini yansıttıkları ürünler haline dönüştüler. Donanım ekibi de tüketicilerin performans beklentilerini, rahatlık ihtiyaçlarını ve tercihlerini karşılayabilecek bu benzersiz niteliklere sahip ürün serisini, yenilikçilik alanında sektördeki liderliğimizi sürdürecek olan Windows Vista™’nın hem görsel hem de etkileşim sahasındaki yeniliklerinden ilham aldı. Gelişmiş şarj olanağı, metal kullanımını da içeren simetrik tasarımı ve akıllı arka plan aydınlatması bunlardan bazıları.”

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...