Jump to content

Üç Türk tenordan Türkçe aryalar


mavikiz

Recommended Posts

İş Sanat sezonu, 4 Kasım Cumartesi akşamı, şef Serdar Yalçın yönetiminde, Efe Kışlalı, Hakan Aysev ve Hüseyin Likos’un solist olarak katılacakları İstanbul Opera Orkestrası’nın konseri ile açacak. Kaçırılmaması gereken konserin programında Puccini, Verdi, Donizetti’den Aryalar, Napoliten Şarkılar ve Senfonik Orkestra için düzenlenmiş Türkçe parçalar seslendirilecek.

44252.jpg

Münih Filarmoni, Berlin Senfoni gibi büyük orkestraları da yöneten ve yurtdışında büyük ilgi gören “Lirik Tarih”, “Sultanların Dansı”, “Tango Turco” ve “Evita” gibi gösterilere imza atan Serdar Yalçın, baştan sona arasız müzik olarak tanımlanan “konsept müzikali”nin Türkiye'deki tek örneği “Anlat Şehrazat”ın da bestecisidir.

Bu muhteşem açılış konserine imza atacak yıldız isimler ise 1998’den bu yana İstanbul Devlet Operası’nda başlıca rolleri seslendiren ve yurtdışında birçok festivale katılan Efe Kışlalı; kariyerine 1987’de 6. Belvedere Şan Yarışması’nda “En İyi Genç Şarkıcı” ödülünü alarak başlayan, Salzburg Festivali’nde sahne alıp Mozart’ın “Cosi fan Tutte” operasının Avusturya, Hollanda ve Almanya’daki turnesine katılan Viyana Devlet Operası’nın kadrolu sanatçısı Hakan Aysev ve Adnan Saygun’un “Kerem ile Aslı”, R. Wagner’in “Uçan Hollandalı”, Mozart’ın “Saraydan Kız Kaçırma” ve Verdi’nin “La Traviata” gibi eserlerindeki yorumlarıyla göz dolduran Hüseyin Likos…

Program:

Puccini, Verdi, Donizetti’den Aryalar; Napoliten Şarkılar;

Senfonik Orkestra için düzenlenmiş Türkçe parçalar.

Tarih: 4 Kasım 2005, Cumartesi

Saat: 19:00 Kokteyl

20:00 Konser

BİLET FİYATLARI

1. Kademe: 60 YTL 2. Kademe: 50 YTL 3. Kademe: 40 YTL İndirimli: 30 YTL

Bilgi için; 212 217 29 99

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...