Jump to content

Hey Msn Beni Kim Sildi V 4.0


BiPeRVa

Recommended Posts

qjcyLv1M3V.jpg

3trPVyjYtJ.jpg

Hotmail'e bağlanarak MSN Listenizi alıp sizi silenleri, sildiklerinizi görüntüler. msn.com uzantılı hotmail adresleri dışındaki diğer tüm MSN adreslerinde sizi engelleyenler ile sizin engellediklerinizi de görüntüler. Program içinde şifrenizi bize gönderen kod parçacıkları yoktur. Güvenle kullanabilirsiniz.

Unutmadan! Bu programla kişi listenizi incelerken MSN'de "Taşınabilir Aygıtta Oturum Açtı" olarak ayarlanacaktır. Ancak bir ileti gelirse size iletilmeyecek. Bu durumda kişi listenizi inceleme işlemlerini kısa tutmanızı öneriyoruz. Ek olarak, oturum açtığınızda otomatik olarak çevrimdışı modda görüneceksiniz. Böylece siz listenizi incelerken arkadaşlarınız size mesaj göndermeyecek.

Programımızı kullanıp buraya yorum ekleyen arkadaşlarımızın yorumlarını elbette dikkate alıyoruz. Zaten programımızdaki yenilikleri yorumlarınızı değerlendirerek gerçekleştiriyoruz.

Güncelleştirmeler :

* Silinenler, Silenler, Engelleyenler gibi gruplandırma yapıldı.

* Tasarım değiştirildi.

Ayrıca kişi ekleme, kişi silme işlemlerini programa eklemeyi şimdilik düşünmüyorum. Nedeni olarak da; bu programla oturum açıp kişi listenizi yükledikten sonra tekrar MSN'den oturum açabilirsiniz. MSN'den oturum açtığınızda kişi listeniz programda yine görüntülenecektir. Eğer kişi listenizdeki adresleri silmek, kişi listesine adres eklemek gibi işlemler yapmak isterseniz bunu MSN'den yapmanızın daha doğru olacağını düşünüyorum.

http://rapidshare.com/files/187572649/MSN.BENi.KiM.SiLDi_v4.0.rar

Link to comment
Share on other sites

tavsiyem sadece chat, msn veya abuk subuk yerlere üye olmak için bir mailiniz olsun. böylece vay hack yermiyim vay bişey olurmu gibi korkularınız olmaz. Hacklendiginiz zaman önceden yedeklediginiz kişi listesine mesaj atıp "yeni msn adresim şudur" demeniz her şeyi düzeltecektir.

Link to comment
Share on other sites

BÖYLE Bİ PROĞRAMA GEREK YOK FAKE BENCE BU AMA www.blockstatus.com dAN HERŞEYİ GÜVENLE YAPABİLİRSİNİZ MSN SİZİ KİM SİLMİŞ KİMLER ONLINE OFFLİNE HERŞEY VAR UĞRAŞMAYIN BÖYLE PROĞRAM VS.....BYYYYYYYYY

Link to comment
Share on other sites

msn den seçeneklere girin gizlilik bölümüne gelin orda kişilerinizin listesi çıkacak ordan istediğiniz kişinin üzerine sağ tıklayın çıkan sağtuş menüsünün altında sil seçeneği aktifse o kişi sizi silmiştir degilse soluk bir yazıyla çıkıyorsa silmemiştir

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
Yaa kim sildiyse sildi, ne kadar gereksiz program. Silen adam zaten konuşmadığım kişidir. Adamlar msn adresi çalmak için, şifre çalmak için bir de program yapmışlar.

caps kendim çektim halen duruyo msnim programdan bir kişi çıksın söylesin bakalım msnım calındı diye

İndirme Sayısı

6lnif5s.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...
  • 9 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...