Jump to content

Usb Hdd Paylaşım Sorunu


muhacir21

Recommended Posts

Öncelikle External H.d.d.'i takıp paylaşım vermeye çalıştığın Pc'nin Çalışma Grubu'nu sonrasında diğer ulaşmaya çalışıpta ulaşamadığın Pc'lerin Çalışma Gruplarını kontrol edip bir karşılaştırma yaparak tüm hepsindeki Çalışma Grubu ayarlarının aynı olmasını sağlamanı tavsiye ederim.

Link to comment
Share on other sites

Hocam Erişim İzinlerinde Herhangi Bir Sorun Yok. Güvenlik Ayarlarında da.

Bir Arkdaşım Ekt HDD 3,5" lerde paylaşım olamayacağını söylemişti.

Hiç olurmu öyle şey Mantık dışı yani. Kendi mevcut kullandığım 1 TB Ext. Network Destekli H.d.d.'i gerek Network Desteği Sayesinde Gereksede bu Destek Olmadan Gayet kolay ve sorunsuz bir şekilde paylaşıma açabiliyorum. Donanımsal bir problem olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurdun mu hiç?

Link to comment
Share on other sites

arkada;im 'ster 'nana 'ster 'nanama ayni sorundan dolayi haftalarca kafayi yed'm/ bakmadi[im ayar kalmadi

yazmadi[im forum kalmadi ve olmadi/

taak' d]ne kadar/

b'lg'sayara format atip yen'den kurdum w'ndowsu

.ali;ma grubunu `workgroup` yaptim 'k'nc' b'lg'sayardada aynisini yaptim tab''/

ve dosyalarimi bas't payla;imla payla;ima a.tim ve oldu/

ha b'rde guest hesabini a. ve oturum a.mak '.'n ;'fre olu;tur yan' ;'fres'z oturum s.msnin bu sorunu olu;turab'ld'['n' s,yl]yorlar/

Link to comment
Share on other sites

ilginç bir problem hakikaten. şimdi bu işlerden daha iyi anlayan bir arkadaşımı aradım ve Önce Klasör açıp o boş klasörü Paylaşıma verdi ve Dosyalarını Paylaşım Etkin olduktan sonra klasöre atmış ise böyle bir sorun olabilir Paylaşımın tümünü kaldırıp tekrar Salt paylaşım vererek denenirse sorun kalmaz dedi. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum umarım bu yöntem işe yarar arkadaşım.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım ister inan ister inanma aynı sorundan dolayı haftalarca kafayı yedim kendi bilgisayarımda bulunan 3 tane 500gb lik usb girişli hdd yi kardeşimin bilgisayarına paylaştırmaya çalışıyordum,fakat olmuyordu. sormadığım kişi kurcalamadığım ayar kalmadı. en sonunda bilgisayara bi format çektim kullanıcı hesabındaki ismime türkçe karekter kullanmadım çalışma grubunu "workgroup yaptım güvenlik duvarını kapattım, guest hesabını aktif hale getirdim, kullanıcı hesabıma şifre belirledim ve yeniden başlattım bilgisayarı birde baktım paylaştırdığım bütün dosyaları kardeşim kullanabiliyordu yani hem görüyor hemde dosyarın içine girebiliyordu yani sorunum çözülmüştü. ben böyle yaptım umarım sende yaparsın çünkü çok can sıkıcı bi şey.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...