Jump to content

Xp Kur Dosyaları İçin Yardım


Recommended Posts

Arkadaşlar Birkaç Arkadaş ile Yaptığımız NiamoXp Denilen bir Modifiye işletim sistemimiz Var.Bir Önceki sürüm Abiim Tarafından Çıktı.Şimdiki sürümünü 2009'um Ben Yaptım,orjinall "AMA"Sistem Seçeneği Gibi Bölümlere Resim Ekleyemiyorum.

Xp Kur Dosyasın İçinde Dosyalar Örneğin: sysdm.cp_ Olarak Gözüküyor.Masaüstüne alıp Reshack İle açtığımda da Hata Veriyor.Benim İstediğim sysdm.cp_ Dosyasını Nasıl cpl olarak Değiştirebilirim.Ve Eski Haline Nasıl Getirebilirim._?

Lütfen Bu Konuda Bilgi Verirmisiniz?

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar paylaşım İçöin Teşekkürler Ama işte Nasıl Expand Yapılır Bunlaı Fazla Bilmyorum.Elimde orjinall Windows Xp Var,Temaları İle Müthiş Amöa Sistem Özellik fln kötü Ben bu Dosyaları Nasıl Expanda Ederim...Konuyu açarsanız...Güzel olur.

Link to comment
Share on other sites

Bak kardeş sysdm.cp_ dosyasını masaüstüne at.

Sağ Tıkla winrar ile aç içinde sysdm.cpl dosyası var.

Onu da masaüstüne at ve reshacker ile düzenle.

Bu kadar.

Ya da Forumda ara expand ve makecab komutlarıyla hallet.

Kolay Gelsin

Link to comment
Share on other sites

Tamam İşte Onu Denedim,nomadturk. Ama Sürekli hata---girdi yanlış gibi şeyler yazıyor...Neyse Bu dediklerinizi Yapıcam .Bu konuyla İlgili Link varsa Bir Zahmet Verebilirmisiniz.

Bakın Belki sizde Bir Zamanlar Bilmiyordunuz Şimdi ustalaştınız.Benim Demem oki Bende şuan bilmiyorum O Yüzden öğreneyim,Öğretin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...