Jump to content

Bir Virüstür Silemiyorum


powercocuk15

Recommended Posts

Arkadaşlar Ben 2 yıllık Teknik Servis Elamanıyım ARtık Professionelim ama Tnc Xp'den Şaşmıyorum Asıl En Güzel Windows Xp Sp3 .. Anlamadığım Şu Nokta var .. Benim Pc'ye Virüsmü Girdi anlamadım.. iki kere format Atmak zorunda Kaldm .. Nod 32 Fln Fayda Etmiyor Virüs Girmesine ..

Belgerime Tıklayınca bilgisayar explorer.exe 'yi sonlandırıp tekrar açılıyo makine resimlre tıkladığımda Aynı Şekil Anlamadım Gitti ? Kaspersky yüklicem Pc'yi Tümden Virüs Taramısından Geçirecemz Sizce Sorun Ne Olabilir?

Link to comment
Share on other sites

Windows kurulur kurulmaz ılk yapacagın sey programları kurmadan once bı avira free edition kurmak olmalı programları sonra kur boylece vıruslu olan programı tespıt eder sılersın butun flash bellek hafıza kartı hardısskın ıkıye bolunmusse hem c yı hem d yi tarattır kullandıgın cd ve dvdleri bı kontrol et cıkmazsa bısey baska ısletım sıstemı kur dene

Link to comment
Share on other sites

powercocuk15 : Merhaba Arkadasim Virus'um var silemiyorum diyorsun. ßak banada ole cok oldu Format üzerine format attim kurtulamadim. Ama Benim yapış şeklime göre sende böyle birsey yaparsan kurtulacaksin:

Format atacagin zaman sadece C: Dokumanına Değil [ C: D: ] Alanlarinda dosyalarin yada Klasörün yok ise Tamamen Format atmani Tavsiye ederim.

Umarim işini Görür Kolay gelsin...

Link to comment
Share on other sites

arkadasım birde Autorun virus remover programı var. oradaki yönergeleri uygularsan sorununun çözülecegini düşünüyorum. nette portable olanı var,kurulumsuz olarak işini görecektir. database ini güncellemeyi unutma ki daha ii sonuç alasın.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...