Jump to content

Wpi Hata


Recommended Posts

Selamlar wpi.hta dosyasını çalıştırmak istediğimde hata mesajı alıyorum ama harddiskimde yeterli alan var. ayrıca bı wpi dosyalarını başka makinada çalıştırıyorum herhangi bir hata vermiyorum. Kendi makinamda böyle bir hata alıyorum.

wpi1.jpg

Bu hatada evet i tıkladığımda hep aynı hata veriyor 3. hata ekranında yanlız en üstteki satır değişiyor java script error ve gerisi aynı. Yani çalışmıyor diğer wpi sürümlerinide denedim malesef aynı. Javamıda güncelledim sildim bir dahada yükledim sonuç yok bilemiyorum aklına bişey gelen varsa denicem veya wpi alternatifi bir program varmı?

Link to comment
Share on other sites

WPI'de kullandığın tema ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. Bazen bende de verirdi bu hatayı ama evet deyince açılırdı bende temayı değiştiirdim. Başka bilgisayarda açılıyorsa temayı değiştirip kaydet. Ondan sonra kendi bilgisayarında açmayı dene birde.

Link to comment
Share on other sites

Tema deyince bende heyecan yaptım windows temasını değiştirip denedim saçma ama windows temalarıda bazen garip hatalara neden olabiliyor aklıma o geldi denedim tabi malesef. Wpi dan anlamıyorum ilk defa kullanıcam ama dediğini yaparım klasik versiyonunu falanda indirdim oda aynı hatayı veriyor harddiskimde 12 gb yer var alakası yoktur heralde diye düşünüyorum. Dediğini denicem ama yarın artık teşekkürler ilgilendiğin için.

Link to comment
Share on other sites

valla 4-5 versiyonunuda denedim ilginçtir hataları aynı son çare format attım tüketti beni :whistle: neyse formatlayınca düzeldi ama anlayamadım başka garip bir şey yoktu çünkü pcimde. tek perfect xp kullanıyordum acabamı diyorum? Genede zahmet edipde cevaplayanlara teşekkür borçluyum.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...
wpa.hta yı çalıştır.ayarlar sekmesine tıkla ve kaydete tıkla.sonra yine ayarlara tıkla problem çözülecektir.

iy de hocamnasi calistiracagiz kitleniyo pc calistirmak iistedigim zman 4 tane pc de denedim dordunde arkadasinkiyle ayni hatayi verdi ama benim pc de normal aciliyo

su konuyu biraz acabilirmisin format atarken bi problem yok acaba cdye yazdirirken bi problem mi oldu diye dusunuyoum

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...