Jump to content

moonspell

Üye
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by moonspell

  1. son 5 dakikayı nasıl geçiriceğimi.

  2. Cevap yazdımda sildim, yazmamam daha hayırlı bence. wii oyunlarını birde wii de dene istersen daha iyi sonuç alırsın.
  3. son driverını nvidia nın sitesinden indir ve yükle system trayde sağ tıklayıp özelliklerden 3d uygulamaları otomatik bilmem ne yapı seç, olmadı performans modunu seç. İntel ekran kartınla o kadar açar o oyunu. süperlik edip win7 kendi tanıyor demişsindir ondandır problemin. Ayrıca gt320m e çamur atmadan önce google a sormayı deneseniz.
  4. eos 550d den ise d90 ı tercih et derim, kullanımı basit tatmin edici bir makina, 18-105 kit de gayet başarılı.
  5. hep daha önce çalışan şeyler çalışmaz olur zaten hangi ethernet kartını internet için kullanıcaksan özelliklerinden paylaşıma aç (diğer ağ kulanıcıları bu bilgisayarın internet bağlantısıyla bağlansın yazıyor sanırsam.) işine yarıcaktır.
  6. iyide 90 dereceden daha geniş açılı lensler var o lensle çekilen fotoğraflar 324 megapikselden büyük mü oluyor, basmadı kafam bu işe.
  7. ne rem, nede psu, tek derdin işlemcin düşük o işlemciyle hiç bir yeni oyun tad vermez, takıla takıla oynarsın.
  8. çoook sıcakkk götürde fanlarına bir hava vursunlar. kurtulursun bu dertlerinden.
  9. modemde ne yazıyorsa odur, yükselememişsin henüz görünen o, modemi aç kapat bi.
  10. explorer 6 nın üst versiyonların da denedinizmi acaba işe yaradımı.
  11. Boşmu burası ben gireyim. sonra para mara demeyin ama
  12. otomatik güncelleştirmeyi dene indirsin kendisi kursun sorun olacağını zannetmiyorum dahada olmadı xp nin driverını indir dene sitesinden.
  13. Elimdeki bozuk sabit disklere baktımda en çok samsung var yeni modellerde sonra başı western digital çekiyor ama bunun hiç bir anlam ifade etmediğini düşünüyorum, bunun sebebi samsung un pazarının daha büyük olmasıda olabilir. Bence sabit disk şans işi, benim tercihim seagate hiç bozamadım henüz, böyle dedim ya kesin yarın patlar
  14. eğer sadece video düzenleyeceksiniz en iyi geçiş v.s efektlere sahip program show biz dvd ama yok dvd v.s işlemler yapacaksınız cyberlink power director öneriyorum valla kafamda güzel değil ama hiç bişey anlamadım, bir iki nokta virgül falan at yazınada anlıyalım Birde yukarıda bir arkadaş soru sormuş. Arkadaslar ulead kullanıyorum 1280*1024 bir videoyu alta ses dösemek için ekliyorum kayıt edyorum görüntü cok kotü oluyor: Movie maker da aynı oluyor. Bir öneriniz var mı 1280*1024 bir video nasıl oluyor acaba resimlerden slaytmı yaptın sen. Şayet öyle yaptıysan share kısımından nasıl bir formatla oluşturuyorsun o dosyayı atıyorum vcd yaparsan 352*288 kayıt yapacağı için haliyle bayağı bir bozar. Fakat dvd kayıt yaparsan daha az bozulacaktır.ama illaki bozulur çünkü dvd çözünürlüğünüde aşmışsın. Şöyle yapabilirsin resimlerinin hepsinin çözünürlüğünü düşürürsün photoshop veya türevi bir programla ondan sonra hazırlarsın slaytını.Yani kayıt yapacağın çözünürlüğe düşürmen lazım resimlerini.
  15. Ben oynuyorum most wanted ı sevmiş olanlara tavsiye ederim. Polislere olaya ayrı bir renk katıyor. Şehirde lay lay gezmekte cabası. Bu keratalar işi biliyor. Benim tercihim olan Carbon daki gibi klasik araçlarda mevcut. Ancak benim ekran kartım ati mobility radeon x1300 grafikler pek hoş değil, sağlam bir ekran kartıyla oyun mükemmel olacaktır ona eminim. geforce 6600 de denedim vasattı.
  16. Şimdiye kadar tanıdığım adminlerin en iyisi.Hatta tanımadıklarımında. Kalan hayatındada başarılarının devamını diliyorum.

  17. Bilişim sektöründe milletin bozuklarıyla uğraşıyorum arada bir bozmaları için yenisinide veriyorum.
  18. crack yokmu crack ingilizce versiyon ve benden para istiyo oda bende yok
  19. Samsun' lumu hmmm o zaman ok.

  20. bu biöet. fozlweri kapalı uazabşkirmisiniz=) Ha Ha bunlar çıkmış çıka çıka
  21. yukarda 7.29 linkide göremedimde ondan sordum neyse, zaten kendi sitesi 7,29 gönderiyo istesende istemesende. bu keyde işinize yarar. QXY8R-RQRXR-SR5GY-HVV96 (Automize Enterprise)[/CODE]
  22. Çok teşekkürler bu oyun çok sardı beni saatlerdir kapatamadım oyunu valla. ufacık 62,1 MB bişey ama güzel bir oyun otobüs kullanıp trafik lambalarına ve sinyallere dikkat ederek yolcuları durakdan durağa taşıyorsunuz. Amaç var en azından
×
×
  • Create New...