Jump to content

Katılımsız (unattended) Yapma Rehberi !


654
 Share

Recommended Posts

                    Kıymetli büyüklerim,sevgili arkadaşlar ve değerli forum üyeleri öncelikle cümleten selamunaleyküm.

Bilgisayar kullanımımızda  belirli bir yer kapladığına inandığım ve başlıkta da belirttiğim üzre katılımsız uygulamaları öyle düşünüyorum ki herkes en az 1 defa kullanmıştır.

Bu şekilde paketlenmiş ve bizlere sunulan uygulamalar şüphesiz işimizi kolaylaştırıp zamandan da tasarruf ettirmektedir. Takdir edersiniz ki bu "paketleme/katılımsız yapma" işi başta kendimden pay biçerek çoğu kullanıcının bilmediğini düşündüğüm bir husustur. Bu konu ile alakalı forumda zaten katılımsız paylaşan arkadaşlar ve bilgisi olanlar mevcut.

İleride bu konuya gelip bakacak katılımsız yapmayı merak edip adım atacak arkadaşlar için (bu konu ya da yeni bir konu da farketmez) bir "Katılımsız Yapma Rehberi"  siz kıymetli işi bilen forum üyeli hazırlasa hiç fena olmaz. Fakat şunu da belirtmek isterim ki WinRar SFX yönteminden farklı yöntemler ile kurulumu ve lisanslamayı ekleyebileceğimiz vs. yöntemleri de belirtirseniz çok daha kapsamlı olur.Şüphesiz bilgi paylaştıkça çoğalır. Bu konunun başta da ifade ettiğim üzre benim gibi işi bilmeyenlere/merak edenlere ilaç olması duasıyla. Şimdiden teşekkürler.

Edited by 654
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...