Jump to content

Kendi Kendine Birşeyler çekiyor !


Recommended Posts

Arkadaşlar Rusyada öğrenciyim TnCXP Sp3 kurdum.Internete öğrenci yurdundan bağlanıyorum.Kullandığımız megabayt üzerinden ödeme yapıyoruz.

Internete girdikten bir süre sonra otomatik olarak biryerden birşeyler cekiyor.Tam 9 kere Windows kurdum.Update leri kapattım.Yardımcı programlar aracılığı ile nerden ne çektiğini görmek istedim.

Sonuç sıfır.Kafayı yemek üzereyim.Çok rica ediyorum birşekilde bana yardım edin.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar çok ilginç birşeyle karşı karşıyaka geldim.30 defa format attım olmadı, herşeyi denedim olmadı.Dediğiniz active port programınıda indirdim nereye megabayt gittigini göremedim..

Yeni kurduğum windowsta şöyle bit hata mesajıyla karşı karşıya geldim.Açılışta Saat ayarları yapılamamıştır bu yüzde F1 açılış F2 Setup.

Diye bir yazıyla karşılaşmaya başladım F1 yazıp wındows acmaya kalktıgımda saat ayarlarının sıfırlanmış olduğunu gördüm.Saat ayarlarını düzeltmeden internete giriyorum herşey normal.Saati doğrulayarak internete giriyorum bir anda megabayt yükselmeye başlıyor.Bu yeni bir virus mudur ? nedir ?

çıkaramadım.

Link to comment
Share on other sites

dediğiniz active port yazlımı herseyi gosterir dikkatli izleyin tarihden dolayı ise buyuk ihtimal windows yada baska bri yazılım ( diğer doananımızla gelen) kendini update ediodur. Dediğim gibi active port yazılımına dikkatli bakın zaten baglandı yerleri renklendirir ve nereye baglandıgını godterir

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...