Jump to content

Eðitimdeki Son Edepsizlik,


νєяуLife ©

Recommended Posts

Bu filmi izleyipte bu çocuk dövülmez diyene þaþarým. Ýbret olsun diye de özellikle o öðrencilerin önünde döveceksin. Öðretmen ana baba gibi olmalý deðilmi, her zaman þefkatli ama gerektiðinde de cezalandýran azarlayan ve bu gibi durumlarda dayaðý da atan. :)

Ben öðretmen deðilim, ama bu çocuðu þimdi görsem bi temiz dayak atarým. :(

Öðretmene de helal yani yaþlý baþlý ne olursa olsun, efleks olarak bile sert bi hareketi yok.

Bencede sorunun en büyük kýsmýný Salak Okul Dizileri ve onu izleyen ve kendine örnek alan öðrencilerden (-ki hepsi) kaynaklanýyor. :)

Okulu bir eðlence yeri Lunapark zannediyorlar. :)

Öyle askeriye dizileri de var git askere de yap aynýsýný da gör ..........kini

Link to comment
Share on other sites

dövmek çözecekse þayet, hepsini dövelim..

8.sutun.com'da ismet özelin bir toplantýsý ve ecevit ile ilgili yorumu yayýnlandý. Sanrým ismetozel.org'da da var.

Ýlk bölümünde, þiir nedir ne deðildir sohybeti esasýnda ismini tam zikredemeyeceðim bir abd'liden bahsetti. Neden þiir yazdýðýný, nasýl þiir yazdýðýný, yayýmlanmayacak ve kimseye gösterilmeyecek þiir yazarmýþ, ama nedenine aklým pek basmadý.

Bu muhterem abd'linin Miili Eðitiðim Bakanlýðýna þekil vermek amacýyla geldiði ve Milli Eðitim Bakanlýðýna þekil verdiðini, sonrasýnýn ise devamlý telkinlerle geçtiðinden bahsetti.

Hatta telkinlerinden biri "yetiþen insan herþeyi bilsin, ama bir konuda yetiþmesin" gibi bir cümle idi.

Konuya istinaden seyretmenizi tavsiye ederim, Ayrýca her Milli kelimesinin kullanýldýðý yer bizim için Milli olmayabilir.

Milli eðitim bakanlý

milli reasurans bilmem nesi

Bir ara Ntv ne kadar kullandý bu lafý "reasurans"

Link to comment
Share on other sites

Herkes elbette kendince yorum yapacakta .birde o çocuðun penceresinden bakmak gerekir. Evde kendine yeterince zaman ayýrmayan ve kiþilik eðitimini tamamlayamayan gençler elbette bir þekilde dikkat çekip birilerinin yanýnda popüler olmaya çalýþýr.Aile ona yeterince zaman ayýrýp en azýndan onunla sohbet etse, onunla gerçek anlamda birþeyler paylaþsa,ortak organizasyonlar yapýp onada tatlý sorumluluklar vererek büyütse sizce bu kadar olurmu Toplumdaki ahlaki deðerlerimiz zaten cicili medya tarafýndan dejenere ediliyor .Üstüne birde sevgisizlik....bence kilit burada .Eðer bir insan gerçek anlamda sevgiyi yaþarsa sevmeyide öðrenir.Sevdiðim bir söz vardý.. Bu Allah için söylenmiþ ama hayatýn her kademesinde bize rehber olmalý!Þöyleydi galiba..''-KORKTUÐUN ÝÇÝN SEVME ,SEVDÝÐÝN ÝÇÝN KORK.!,,Bu sözü etrafýnýzdaki tüm iliþkiler için bir gözden geçirin bakalým ne çýkacak.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...