Jump to content

Sürekli Yenilenen Site Sorunu


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

Bir site var bazı anlık veriler veriyor. Fakat gerekli yerleri kapatıp anasayfaya dönüyor ve hızlı bir biçimde sürekli kendini yeniliyor. Muhtemelen paralı takibe yönlendirmek için böyle bir komut koyduğunu düşünüyorum. Veya bununla hiç ilgisi olmayan bir şeydende olabilir. Bu siteyi nasıl durdurup gerekli kısımları açıp takip edebilrim. Teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

kadetti, 9 saat önce yazdı:

Eklentiyle hallolur sanıyorum.Adguard kurun.Adguard la sayfada engellemek istediklerinizi,yapılandırın. 

Universal bypass eklentiside reklamları es geçip sizi asıl linke yönlendirir.

Please register to see this content.

Opera kullandığımdan reklam izleyici zaten açık durumda  ayarlarla falan oynuyorum hiç bir şey değişmiyor manyak gibi yenileyip duruyor. :) Diğer reklamın çok olduğu sitelerde halbuki bir tane reklam çalışamıyor.  Ne yapıcamı bilmedim valla..?

Link to comment
Share on other sites

Operanın reklam engeleyiciside yapar ama adguardda önce yeni süzgeci size göre oluşturup ayarlar>kullanıcı filtresini kopyalayıp operanınkine eklerseniz işe yarar.Brave dahil slimjet,opera hepsi adblock altyapısını kullanıyor,tarayıcıya entegre edilmiş kurulunca hazır en sade hali kuruluyor sadece.Adgurardı önerdim ama ublock orijin,adguard,adblock hepsi olur.Tarayıcı da olana kalırsa o genelleşmiş bir süzgeç, o açılan şeyleri yenilenmeyi reklam olarak algılıyor.Süzgeci en katı haline getirirseniz belki engeller  ama bazı siteler artık açılmıyabilir.Onun için size özel süzgeci oluşturup tanıtmalısınız adguarda bu iş kolay. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bilgisayar da sadece böyle sanıyordum telefonda denedim telefonda da aynıymış. O kadar hızlı yineliyorki istediğin bir yere bile tıklayabilmek neredeyse imkansız. Olaki tıklayabilsen bile oradada yine yenileme devam ediyor. 

Yinede çözmek için zorlayacağım. Çözebilirsem yazarım.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

enesas, 2 saat önce yazdı:

Chrome de

Please register to see this content.
var  faydalı olabilir.

Telefon da Chrome da sorun yok gibiydi siteyi güncellemek için bir kez yineledim, biraz durdu sonra aynen o da başladı 🙂 hayır paralı abonelığe zorlamak için böyle bir şey yapmış olsalar, bunu kabul edende abone olamaz bu hızlı döngü ile. 🙂

Link to comment
Share on other sites

Bizim düşündüğümüzün tam tersiymiş :D  Reklamlara izin vermek gerekiyormuş.  Opera da adguard indirdim VPN hepsini denedim. reklamlara da bildiğim kadarıyla komple izin verdim ama yine aynı.! Ama ben Opera kullanıyorum.

Bunları ise Edge de siteyi açınca anladım. Çünkü reklamlar vardı ve sanırım etkin hiç bir reklam engelleme yok. ve  siteyi istediğim gibi kullanabiliyorum.  Ama dediğim gibi ben Genel olarak Opera kullanıyorum. Tüm reklam izleyicileri kapattım yada öyle biliyorum bildiğim kadarıyla yinede sitede reklam çıkmıyor ve yinelemeye devam ediyor..?

Edited by abdulhey_
Link to comment
Share on other sites

Opera lazım olduğundan onun için konuşuyorum. adguardı kompla kaldırdım, Operanın kendi reklam engelleyicisini devredışı bıraktım, site ayarlarından da reklamlara izin ver olarak ayarladım yinede hiç bir şey değişmedi. Ancak adres satırındaki yineleme simgesinden durdurunca reklamlar bu şekilde çıkıyor yalnız yine yineleme simgesinden start verince reklamlar çıkmıyor ve yineleyip duruyor. Başka ne yapılabilir bilmiyorumki.? Kaldırıp yeniden kursam Opera yı işe yararmı bilmiyorum ama o zamanda bir sürü ayarım kaybolacak çözülse bile yineleme sorunu..?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...