Jump to content

Telefonda Konuşulanları Pc'ye Katdetme ?


SoundMax

Recommended Posts

merhaba arkadaslar...biliyosunuz ki bir çoğumuz ttnet kullanıcısıyız ... kısa kesicem tek bir hat uzerınden hem telefonumuzu kullanıyoruz hemde ınternetımızı... arada sadıce ayırac olarak splitter var... sorum şuki acaba telefonda konuşulanları bilgisayarımıza kaydedebilirmiyiz aynı anda ? yeva hangi saatte hangi nolar aramız cagrı bırakmıl gibi ? sadice soruyorum belkide kimisi gülüyor ama imkansız değildir kanaatindeyim...diyeceksinizki telefon kimin aradıgını falan yazıyor BAZILARI evet yazıyor ama silinebilir onlar ben bılgısayarda kayıt yerını farklı bır bolgeye yonlendirip saklayabilirim ? Mümkünmü veya buna yakın pc uzerınden telefon ıle ılgılı ne yapabiiriz ?

Link to comment
Share on other sites

Sevgili SoundMax;

Bahsettiğiniz konuyu olumlu yönde değerlendirebilirsiniz.

Ancak bunu yapabilmeniz için ADSL hattının olması bile gerekmiyor. Öncelikle PC'nizde bir kayıt kartı takılı olması gerekiyor. daha sonrada bahsettiğiniz kayıtları tutan birden çok proğram mevcut. Telefon hattınızdan bir paralel hattı ses kayıt kartına takıyorusunuz. Proğramı çalıştırıyorsunuz ve kaydetmeler başlıyor. Hangi saat ve dakikadaki konuşmayı dinlemek istiyorsanız onu çift tıkladığınızda PC'nizde kurulu bulunan Media (Winamp yada Media Player Classic) proğramı ile dinliyorsunuz. Yada silebiliyorsunuz.

isterseniz bu siteyi inceleyebilirsiniz. (Eğerki reklem olmuyorsa)

Link to comment
Share on other sites

arkadaşın ddiği dogru yanlız bu iş için ole kart almaya gerek yok bence basit bir fax modem kartıla (5$) bu iş cozulur modemin lineout cıkısını ses kartınızın line in girişine takarsanız rahatlıkla hatta 24 saat kesintisiz telefon hattınızı dinlersiniz hatta ozel bir yazılımla kim aramış onu bile gorebilirsin yanlız o kadar detayını bilmiyorum sadece oldugunu/olabilecegi biliyorum.Sizin yapabilecginiz.

1-fax modem almak ( baglantıları yapın ses kalitesini dusuk ve mp3 kaydeden basit bir recorderle pc niz acık oldugu surece tum konuşmaları kaydedebişlir.)

2-aradıgı no yu gormek için caller id almanız yeterli o kayıtları tutar oradaki dkkaya bakıp seslerdeki dkka ile konuşma zamanlrını bulabilirsniz

Link to comment
Share on other sites

teşekkkür ederim ilgin için uslubank...programın adını ve kartın adını nerelerden temın edebilecegimide bana ayrıntılı yollayabilirseniz çok sevinirim gerçekten

Gerçekten ilgileniyorsanız arama motoruna sabit telefon kayıt kart sistemleri yazın ve aratın çıkan sayfaları incelediğinizde bu tür sitelere ulaşabilirsiniz.

Verilen adres linki reklam amaçlı olduğundan bu sitete yayınlanamıyor.

Ayrıca bu yöntemler genellikle Alarm Takip Merkezlerinde kullanılmakla beraber ev ve işyerini dinlemek amaçlıda kullanılmaktadır. Dediğim gibi sadece bir kart bir telefon hattı ve bir yazılımdan ibaretttir.

Kolay gelsin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...