Jump to content

Firefox: Eklentilerin Kralı


G3n3tiG

Recommended Posts

Her ne kadar Firefox geliştiricileri sekmelerden sıkılmaya başlamış olsalar da, kullanıcılar hala tarayıcıların sekmelerini çok seviyorlar. Hatta Firefox'un eklenti özelliği sayesinde artık sekmeleri çok daha etkili bir şekilde kullanmak da mümkün. Bu son derece başarılı ve ilgili çekici yeni eklentinin adı ise New Tab King.

Normal şartlarda CTRL + T tuşuna basarak Firefox'ta yeni bir sekme açtığınızda karşınızda sadece yeni bir amaç için kullanabileceğiniz boş bir sekme bulunur. Fakat New Tab King ile artık yeni sekmede en sık kullandığınız web sitelerinin listesi ve favori klasörleriniz ile uygulamaların kısa yolları karşınıza geliyor. Hatta sık kullandığınız web sitelerini günün farklı zamanlarına göre ayrıştırılmış halde bile görebiliyorsunuz.

Eklentide ki Boss mode (patron modu) ise iş yerinizde herkesin görmesini istemediğiniz sörf alışkanlıklarınızı saklamaya yarıyor. Eklentinin arka bölümünde yer alan kız resmini bile değiştirebiliyorsunuz.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10828[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

gerçekten güzel bi eklenti bide TÜRKÇE olsaymış daha kullanımı rahat olurmuş... ekledim favkalade güsel . bende opera kullanıyordum ondada yeni bos sekme actıgımda 9 site gosterıyordu bu daha fazla ve daha kullanıslı tekrar firefox a dönüş olacak :D)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...