Jump to content

Nlİte Kurulumu Ve Kullanımı[videolu Anlatım]


Recommended Posts

nLite Nedir?

nLite, Windows CD'nizi özelleştirmek için kullanabileceğiniz, basit, hızlı, verimli bir araçtır. nLite ile yapabileceğiniz işlemler :

* Servis Paketi Entegre Edebilme

* Düzeltme [Hotfix] ve Güncelleme Entegre Edebilme

* Sürücü Entegre Edebilme

* Bileşen Kaldırabilme

* Katılımsız Kurulum

* Ek Seçenekler

* Yama

* İnce Ayar Yapabilme

* Açılabilir ISO Oluşturabilme

Servis Paketi Entegre Edebilme: Microsoft'un Windows XP için çıkarmış olduğu toplu yamaları [sP1, SP2] CD'nize entegre edebilmenizi sağlar.

Düzeltme ve Güncelleme Entegresi: Microsoft'un Windows XP için çıkarmış olduğu kritik güncelleme ve düzeltme paketlerini entegre edebilirsiniz. [*KB*.exe dosyalar]

Sürücü Entegre Edebilme: Normalde Windows XP ile gelmeyen donanım sürücülerini CD'nize entegre ederek, Windows kurulumunda donanımlarınızın otomatik olarak tanıtılabilmesini sağlayabilirsiniz.

Bileşen Kaldırabilme: Windows XP ile kurulan ancak kullanmayacağınız ve ileride de ihtiyacınız olmayacak bileşenleri kaldırarak CD'nizde yer açılmasını ve kurulumun hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

Katılımsız Kurulum: Windows kurulurken kullanıcıya sorulan soruları tek bir seferde cevaplayarak kurulumun tamamen otomatik olarak yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Ek Seçenekler: Yönetici ve konuk hesabının adını değiştirme, eski BIOS bilgilerini silebilme, CD'den boot etmenizi isteyen mesajı silebilme, geçici klasörü, kullanıcı profillerinin tutulduğu yolu değiştirebilme gibi ek seçenekleri belirleyebilirsiniz.

Yama: TCP/IP'nin maksimum eş zamanlı dosya indirme yaması, USB frekansı, UXTheme.dll yaması ve Windows Dosya Koruması yamasını yapabilirsiniz.

İnce Ayar Yapabilme: Windows'un performansını artıracak bir çok ince ayarı bu bölüm sayesinde yapabilirsiniz.

Açılabilir ISO Oluşturabilme: nLite sayesinde yapmış olduğunuz ayarlamaları ve özelleştirmeleri bir ISO dosyası haline getirerek, açılabilir CD olarak yazdırabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/229725644/nLite_kurukumu_ve_kullan__305_m__305__videolu_anlat__305_mL__305__cnc.uzmani.rar
.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...