Jump to content

blue sky

Üye
  • Posts

    331
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by blue sky

  1. win 11 de alt kısmı win 10 gibi geniş ve sekmeler ayrı yapmanın yolu varmı?
  2. eski değil aksine güncel ama kesinlikle win 10 akıcılığı yok bide arayüzüne alışmadım
  3. bende hep arkadaşın win 10 çalışmasını kullanıyorum biraz win 11 deneyim dedim yokya beta bile denilmez buna çok kötü win 10 a geçmek için arkadaşın yeni çalışmasını bekliyorum.
  4. online olarak bir kaç ayda bir taratıyorum onuda bırak anlamanın bir çok yolu var virüsün amacı nedir? sistemi bozma, kullanma vs farkında olmamak elde değil. virüs programı dediğin aslında kendisi bir virüs. sistemi kasar, her şeye karışır, ota boka uyarı verir vs vs bence mantıksız.
  5. Ben 30 senedir olamadan kullanıyorum ve şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Güvenlik olayı size kalmış girdiğiniz siteler ve yüklediğiniz programlardan eminseniz başka bir şeye ihtiyacınız yoktur...
  6. Youtube kanalı var devamlı takip ederim bence bu işte 1. numara. Sorunsuz olarak TR oluyor. http://ghostspectre.the-ninja.jp/21H1.X64.html https://www.mediafire.com/file/uoyezi5pkzzq2c8/WIN10.PRO.2009.21H1.X64.GHOSTSPECTRE.%28W%29.ISO/file
  7. Toplama bir pc aldımda lisanlı geldi ama hesapla etkinleştirilmiş acaba format sonrası online lisansı gene görürmü yoksa aynı hesaplamı girmek lazım?
  8. Ben artık msmg ile kendim hazırlıyorum herkesede tavsiye ederim uup dump gibi sitelerden güncellemelerin dahil olduğu win 10 indirin toolkit ile hazırlamak 10 dk sürmüyor sanal win programıyla test edin tertemiz iş. Hep diyorum yabancılar bu işi güzel yapıyorda nedense bizimkiler bir türlü beceremedi sorunsuzu yok gibi bir şey.
  9. açıkçası yerli olarak tek senin çalışmalarını beğeniyorum.
  10. iyide eklediğiniz resimlerde bile simgeler gözükmüyor yani denemiş ss almışsınız tamam hata olabilirde dediğim gibi bunlar kullanımı etkileyen şeyler bu şekilde paylaşmamak lazım. öncelikle ben hazırlasam home değil pro hazırlarım yada ikisi birlikte çünkü asıl kullanıcılar pro lisansı olanlardır home kullananlar azınlıktır. bu işler keyfi işlerdir keyfim gelir canım isterse hazırlarım
  11. Açık konuşmak gerekirse hepside bir birinden sorunlu. Kimin yaptığı önemli değil hangisi sorunsuzsa onu kullanmak lazım ve bence en iyisini gene yabancılar yapıyor. Tabi tercih meselesi herkes farklı düşünebilir.
  12. Yok bende zaten bu sistem için konuşmuyorum genel olarak konuşuyorum. Açık her yerde var orijinal güvenli windows bile indirseniz işlemcinin içindeki açıklar nedeniyle gene hacklenirsiniz, oynadığınız her oyundan, yazılımdan, girdiğiniz bir siteden vs her yerden bulaşabilir önlemi sen alacaksın kartı yurtdışı alışverişlere kapatmak gibi veya 3d zorunlu kılmak gibi alışveriş yaparken 10 sn de açarsın ben öyle yapıyorum uygulamadan açıp kapatıyorum çünkü öbür türlü %100 güvenli diye bir şey yokki risk her zaman var.
  13. Risk hepsinde mevcut keşke Win 10 orijinal lite sürüm yapsada bunlarla uğraşmasak. Ayrıca bankacılık işleminde nasıl bir etki edebilir? hani virüs bile olsa nasıl hesaplarımı kontrol edecek? telefon onaysız hiç bir şey yapılmıyor bilgilerimi çalsada ne yapabilir?
  14. Kurun bir deneyin gerçekten şahane olmuş tepkiler çok hızlı.
  15. Kurdum sorunsuz Türkçe oldu çok stabil bir sistem tavsiye ederim. Konu, https://www.teamos-hkrg.com/index.php?threads/windows-10-20h1-version-2004-pro-compact-superlite-build-19041-264-x64.125677/
  16. Gene en iyisini yabancılar yapıyor şimdiye kadar kullandığım en stabil ve sorunsuz win bu oldu.
  17. Neyse uğraşmaktan sıkıldım başka sistem yükledim.
  18. Edit : ayarlarda bazı yerlere girince kitleniyor veya geç açılıyor örnek oturum açma özelikleri tıklıyorum kitleniyor. Diğer hatada normalde hep silme onayını kapatırım bunda o seçeneğe ulaşılamıyor. Ve bir hataya daha denk geldim k lite yüklerken uyarı ekranı gelip cmd açılıyor.
  19. Bence bu konuda en iyisi oosu10
  20. Harbiden şahsen ikonunu bile görmek istemiyorum kökten silinmeli.
  21. Ben artık bunlarla uğraşmıyorum MSNG toolkit ile kendim hazırlıyorum her kesede tavsiye ederim.
  22. Ne emeği? kopya yapıştırla linkleri bile kontrol etmeden yabancıların çalışmalarını çalıntı yapıyorlar.
×
×
  • Create New...