Jump to content

pillinetwok büyüyor


OulCidoY

Recommended Posts

2456921.jpg

pillinetwork, bünyesine geçtiğimiz iki hafta içinde 3 yeni site ekledi: yenimecra.org, ucandaire.org ve 10marifet.org. Sitelere yazılarıyla katkıda bulunan üyelerine reklâm gelirinden büyük oranda pay veren pillinetwork, çeşitli konularda kaliteli içerik üretimini yaygınlaştırmayı ve ilgi alanları benzer insanları bir topluluk haline getirmeyi amaçlıyor.

Yaklaşık 69.000 üyesi bulunan pillinetwork şimdiye kadar farklı konularda 5 siteye sahipti: hafif.org (gündem ve keşifler), bildirgec.org (İnternet ve tasarım), 3ayak.org (fotoğraf), zamazing.org (teknolojik alet edevatlar), 22dakika.org (TV dizileri). Network’e son katılan sitelerden yenimecra.org’da İnternet reklâmcılığı, ucandaire.org’da bilimkurgu dünyası, 10marifet.org’da ise el becerileri ve püf noktaları işleniyor.

İnternetin kullanım oranı çılgın bir hızla arttıkça, reklâmverenlerin bu “yeni mecra”ya bakışları da değişti. İşte yenimecra.org, markaların İnternet üzerinde kendilerini göstermek için yaptığı her şeyden bahsediyor. pillinetwork’un aynı zamanda, sektör profesyonellerine kullanıcılardan geribildirim sağlamak ve ülkemizde bu anlamda daha iyi ve orijinal işlerin yapılmasına yardımcı olmak gibi bir amacı da bulunuyor.

pillinetwork yerli ve yabancı reklâmlardan elde edilen gelirlerin %70’ini otomatik bir sistem ile yazarlarına dağıtıyor. Her gün sitelerin elde ettiği reklâm geliri, yöneticiler tarafından sisteme giriliyor ve yazıların okunma oranına göre yazarlara pay ediliyor. Bu sistem Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyor.

pillinetwork üyesi ve yazarı olmak için bir ücret istenmiyor. Üyeler, tek üyelikle sitelerin tümüne yazı gönderme hakkına sahip oluyorlar. Yazarlardan beklenen, doğru bir Türkçe ile yazılmış, linkler ve resimlerle zenginleştirilmiş düzgün yazılar göndermeleri.

Üyeler yazı yazmanın yanında okudukları yazılara yorum getirebiliyor, beğendiklerini takibe alabiliyor, etiket sistemi ile aradıklarına kolayca ulaşabiliyor, kendi aralarında haberleşebiliyorlar. pillinetwork ana kumanda merkezinden hesaplarına ulaşarak kazanç takibi yapabiliyor, network’teki her gelişmeyi anında öğreniyorlar. Tüm bu işlemler ve detaylı bilgi için www.pilli.com adresi ziyaret edilebilir.

Hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...