Jump to content

Katılımsız Office 2003 Güncellemede Pro11.msi


Recommended Posts

selam,

office slipstreamer ile katılımsız office yaptım, her şey güzel ancak office resource kit ile ve setup.ini dosyalarıyla denemeleri de yapmama rağmen officein güncellemelerinde gerkli olduğu zaman kullanmak üzere yerel kurulum kaynağı sorma olayını halledemedim.

ilgili konular burda;

http://office.microsoft.com/en-us/ork2003/HA011402031033.aspx

http://office.microsoft.com/en-us/ork2003/HA011513671033.aspx

bunu yapabilen var mı, admin noktası oluşturularak yapılan katılımsızlarda güncelleme yaparken pro11.msi dosyası istemesini istemiyorum.msocache klasörü oluşturup oraya atması lazım ancak dediğim gibi denemelerime rağmen olmadı.onar tuşunu da kullanamıyorum böyle olunca tabi.

düzeltme:kelime

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...

ancak ms update de tam sürümlerini göremedikten sonra bu da farketmez sanırım. mesela ben arkadaşlara kuruyorum ancak, güncelleme yaptığında soruyor kaynağı. tabi kaynak bulunamadığı için office güncellemeleri kurulamıyor.güncelleme isteyen makinalara office'i tekrardan kurmak gerekecek sanırım o zaman?ya da kurduğum kimselerin tam sürümlerini elle yüklemeleri gerekecek. bu yüzden office güncellemelerini de bulan microsoft update'i kullanamıyorum hazırladığım cd'de :download1: windows updatete kaldık.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...