Jump to content

İnternet Sorunumu Düzelttim[gibi:)]


0sk1

Recommended Posts

Şimdi benim 2-3 haftadır devam eden sürek ağ bağlantınız koptu mesajı var..

donanımda hiç bir sorun yok hepsini değiştirdim ... ama sorun sistemde format attım yine aynı oldu.. dün 15-16 tane registry programı ile denetledim 2 anti virüs ile tarattım Prefetch ve Temp klasörlerini temizledim pc normal haline biraz döndü artık msn,internet,youtube vs. de internet kopmuyor sadece oyunlara giremiyorum.Ama pc yi her yeniden başlattığımda virüs tekrar yayılıyor tekrar aynı işlemleri yapmak zorunda kalıyorum galiba virüs D'de diye düşünüyorum ne olmuş olabilir?

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar şu anda pc e format attım ve direk foruma girdim C ve D disklerim vardı D'de virüs olabileceği düşüncesi ile D yi ve C yi sildim tek disk olarak format attım şu anda sadece C var ve format attıktan sonra girer girmez internet kopmaya başladı..Nedeni galiba yük..Şimdi biraz önce Tnc ye bile zor girdim ama Görev Yöneticisinden aşırı CPU yiyen 5-6 programı kapattım(svchost,cftmon vs..) internet kesilmesi durdu.. nedir bu Allah Aşkına çözüverim şunu 1 aydır hiç bişi yapamaz oldum :)

Formattan sonraki direk resim:

A.JPG

Link to comment
Share on other sites

var ama başka pc bağladım aynı modem e sorun yoktu..

birde son bişi biraz önce pc yi tekrar açtım yine int kopmaya başladı Görev Yöneticisini açtım Svchost.exe 17k CPU yiyordu sadece bunu sonlandırdım kopma durdu hemen ..

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar şu anda aynı modemden ve aynı kablodan bağlanıyorum her şey aynı sadece kasa arkadaşın ve hiç bir sorun yok..int kopmuyor yani hatta bir sorun yok..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...