Jump to content

Satılık : Google Adwords Reklam Kuponları


ÇapsızAtom

Recommended Posts

Google Adwords Reklam Kuponlarını Kullanarak Sitenizin Reklamını Google arama moturunda sponsor bağlantı olarak gösterebilirsiniz.

Google Adwords kuponları ile hedef kitlenize daha fazla yakınlaşır ,tanıtımınızı daha iyi yapar ve hedef kitlenize daha kalıcı bir ulaşım imkânı sağlarsınız.

Kısaca Google Adwords Hakkında :

Reklamlarınızı siz oluşturursunuz

Reklam oluşturup işletmenizle alakalı kelime veya öbekler olan anahtar kelimeler seçersiniz.

Reklamlarınız Google’da görünür

Kullanıcılar anahtar kelimelerinizden birini kullanarak Google`da arama yaptığında, reklamınız arama sonuçlarının yanında görünebilir. Artık, sizinle zaten ilgilenen bir hedef kitleye reklam yapabilirsiniz.

Müşterileri siz çekersiniz

Kullanıcıların satın alma işlemi yapmak veya sizin hakkınızda daha fazla bilgi edinmek için reklamınızı tıklaması yeterlidir. Başlamak için bir web sayfasına bile ihtiyacınız olmaz; Google ücretsiz olarak bir web sayfası oluşturmanıza yardım eder. Her şey son derece basit!

Google AdWords`ün size sundukları:

Hedeflenen erişim

Artık Google`da arama yapan kişilere yönelik reklam verebilirsiniz. Hatta, Google`ın arama sonuçlarında zaten görünüyorsanız, AdWords, Google`da yeni hedef kitleleri ve reklamcılık ağımızı hedeflemenize yardım edebilir.

Daha fazla denetim

İstediğiniz sonuçları alana kadar reklamlarınızı düzenleyip bütçenizi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, birçok reklam biçimini görüntüleyebilir, hatta reklamlarınızı belirli dillere ve coğrafi bölgelere hedefleyebilirsiniz.

Ölçülebilir değer

Minimum harcama gerekliliği veya zaman taahhüdü yoktur. Ayrıca, tıklama başı maliyet seçeneğiyle yalnızca reklamlarınız tıklandığında borçlandırılırsınız. Bu, bütçenizin sadece size yeni müşteri adayları kazanmak için kullanılacağı anlamına gelir.

Daha Fazla bilgi için resmi google adwords sayfasını ziyaret edebilirsiniz:

" adwords.google.com "

Google Adwords İnternet Reklamcılığı İçin ;

100 Lira değerindeki bir kupon için fiyat 25 liradır. 25 Lira Karşılığında Google Sponsor Bağlantılar Kısmında 100 Lira Değerinde Reklam Yayınlayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için e-posta gönderebilir yada " Özel Mesaj " ile iletişime geçebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...