Jump to content

Xp İşletim Sistemi Dosya Eksikliğindeaçılmıyor.


samimi 75

Recommended Posts

Arkadaşın bilgisayarını açtığımızda c/windows/sistem 32 de (ismini hatırlamadığım bir dosya).dll dosyası eksik diyereke xp sistemi açılmadı.Güvenli modda başlatalım dedik aynı hatayı yine verdi.Bu bilgisayarı nasıl kurtara bilirim. Değerli önerilerinizi bekliyorum.

Link to comment
Share on other sites

Bu sorun bendede vardı. herşeyi denedim ama olmadı. hiç bir şekilde windows a ulaşamadım. xp format cdsini denedim o da ilk giriş ekranında hata verdi. en sonunda bilgisayarcıya ******ürdüm. o da fdisk yapmış. sorun ortadan kalktı. şuan pc yi kullanıyorum. ancak bir sorun daha var onuda yeni farkettim. 80 GB hdd vardı pc üzerinde suan hdd yi 32 GB gösteriyor. Yedek sürücü falanda yok. boot ekranında denedim ama nafile 32 GB hdd diyor başka bişey demiyor pc. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

rtt hajımsenın sorununda format atarken 32 lık ayrmıssın geri kalanınıda ayarlamamıssın sorunun cozulebılmesı ıcın en iisi tekrar format at bu sefer bıcımlendırırken adetı dogru sekıl 80 yanı 40 40 yapmaya calıs cozulur bende olmusdu o olay 160 lık harddıkı 20 gb yapmıstım wındows kurulunca sıstem dıger 140 lıgı gorememıstı :D.

tawsıyem c yı ayarla 40 ondan sonra d ye de tıkla yukle derken geri secenegını kullan d yazısını gorunce alttada 8 kb lık bos alan der o oldumu c ye sıstemı kur d yıde sıstem yuklenınce zaten bılgısayarda cıkar ordan bıcımlendırebılırsın.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...