Jump to content

Taşınabilir Safari 4.0.530.17 Türkçe


YAGMURADAM
 Share

Recommended Posts

Taşınabilir Safari 3.2.3 Build 525.29 Türkçe

2d9p66g.jpg

Program hakkında bilgiler:

Tarafımca yapılmıştır.Eklenti içermez.Program apple sitesiyle açılır.Türkçe dışında kalan tüm dil destekleri silinmiştir.(aslında en proj klasöründeki içeriğin Türkçe yapılmasıyla program Türkçe olmuştur.

Türkçe eklentisi bana ait değildi.)

Bu program sıfır kurulduğunda nasıl ayarlara sahipse hemen hemen aynı ayarlara sahiptir.Bonjour ve uptade dosyaları yüklenmemiş veya silinmiştir.Ayarları orjinal olduğu için kendinize göre ayarlarını yeniden düzenleyebilirsiniz.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu: 19.4 mb tır.

İndirme adresi:

http://rapidshare.com/files/234907784/TNCTR-S323TR.rar

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Taşınabilir Safari 4.0.530.17 İngilizce

2butg8.jpg

Program hakkında bilgiler:

Sadece İngilizce dil desteği vardır.Tarafımca yapılmıştır.Resimde gördüğünüz gibi bir iki ufak ayar dışında orjinal ayarlarıyla yapıldı.

Program apple sitesiyle açılır.Türkçe yapmak istedim ama gerçekten çok zor.Dil alt yapısını değiştirmişler.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu: 24.5 mb tır.

İndirme adresi:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra...

12119aapplesafari.jpg

Safari, Apple'ın başta Macintosh işletim sistemi için ürettiği şimdilerde ise Windows'ta da çalıştırılabilen bir web tarayıcısıdır. Yalın görünüşü ve sade ayarları ile gelişmiş bir sörf imkânı sunan Safari RSS sayfalarını da okuyabiliyor. Apple, Safari internet tarayıcısının Windows sürümünü kullanıcıların beğenisine sunarken, Safari'nin diğer popüler tarayıcılardan daha hızlı olduğunu, dünyanın en iyi tarayıcısı olduğunu da iddia ediyor. Yaptıkları testler sonucunda Safari'nin Internet Explorer 7.0'dan 2 kat, Firefox 2'den de 1.6 kat daha hızlı olduğu belirtiliyor. Yine javascript ve uygulama çalıştırma testlerinde de diğer tarayıcılardan 2 kata kadar daha hızlı olduğu belirtiliyor.

Hızın yanında Safari'nin bir diğer ön plana çıkan özelliği temiz bir ara yüze ve geniş bir sayfa izleme alanına sahip olması. IE7 ve diğer yeni nesil tarayıcılara benzer bir şekilde sekmeli gezinti özelliği (tek ana pencere içinde birden fazla sayfayı dolaşabilme) olması ve adres çubuğunun hemen yanında Google arama çubuğu bulunuyor.

Yine yeni nesil tarayıcıların birçoğunda bulunan ortak özelliklerden olan açılır (pop-up) pencereleri engelleme, sayfa içi arama, RSS besleme, çerez engelleme, otomatik form doldurma gibi özellikleri de barındıran Safari, SnapBack özelliği ile de dikkat çekiyor. Bu özelliği kullanarak sayfalar arasında dolaşırken yolunuzu kaybettiğinizde, tarayıcınız bir tuşla sizi başlangıç noktanıza (arama sonuç sayfası veya gezindiğiniz sitenin ana sayfası) geri dönmenizi sağlıyor. Ayrıca metin kutularını boyutlandırma imkânı da sunuyor.

Tüm bu özelliklerinin yanında, henüz Beta yani deneme sürümü olduğu için bazı eksiklikleri ve problemleri de mevcut. Bu gibi problemlerin bildirilebilmesi için bir hata tespit tuşu (bug report) koymayı da ihmal etmemişler. Yaptığımız denemede karşılaştığımız ilk problem Favoriler (Bookmark) menüsünün kullanımında (favori site ekleme, favorileri gösterme) tarayıcının hata vererek kapanması. Ayrıca IE ve diğer popüler tarayıcılardan kolay bir şekilde favorilerin aktarılması imkanı da sağlanmamış. Bazı eklentiler varsayılan olarak yüklü gelmiyor ve henüz herhangi bir yerden de yükleme imkânına sahip olamadık. Ek olarak, Firefox, IE ve Opera ile sorunsuzca gösterilen bazı sitelerde, oldukça fazla görüntüleme hatası verdiğini belirtmeden de geçemeyeceğiz.

Şu an için henüz eklenti desteği de (flash player eklentisi vs.) yeterince gelişmediği için geniş kitlelere pek hitap etmiyor. Sadelikten hoşlanan ve hızlı gezintiyi önemseyen kullanıcıların deneyebileceği, eksiklikleri giderilip hızlı bir gelişim süreci yaşarsa, arkasında Apple gibi bir devin de bulunduğu dikkate alınarak, Safari'nin popüler tarayıcılar arasında yerini alabilecek bir yazılım olduğu söylenebilir.

http://hotfile.com/dl/17340126/71bd1d6/Apple_Safari_v4.0.4_Portable.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years yıl...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...