Jump to content

“Öğrenci Ne Yapsa Yeridir”


Kænuni

Recommended Posts

Regal, yaratıcı buluşlarla evlerindeki kısıtlı imkanları aşan ve günlük yaşama yaratıcı ve eğlenceli çözümler getiren gençleri “Öğrenci Ne Yapsa Yeridir” yarışmasına davet ediyor.

Ütüyle tost yapmak, elektrikli sobada sucuk kızartmak, su ısıtıcıda makarna haşlamak gibi pratik icatlarını veya can sıkıntısından kurtaran eğlenceli fikirleri fotoğraflayıp

www.OgrenciNeYapsaYeridir.com[/CODE]

sitesine yükleyen herkes yarışmaya katılabiliyor. Site ziyaretçilerinin, yarışmacıları oylayarak DVD player kazanma şansı yakalayacağı yarışmanın seçicisi, sıra dışı icatlarıyla tanınan ünlü mizah karakteri Porof. Zihni Sinir’in yaratıcısı İrfan Sayar olacak.

Dereceye giren yarışmacılar, hayatı kolaylaştıran Regal ürünleriyle ödüllendirilecek. En yaratıcı fikrin sahibi, LCD’den no-frost buzdolabına, fırından bulaşık makinesine, set üstü ocaktan elektrikli süpürgeye bir ev dolusu Regal ürününden oluşan büyük ödülü kucaklayacak. “En uçuk icat” ödülünün sahibi no-frost buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi, “en matrak ev hali” ödülünün sahibi ise 32 inç LCD, DVD Player, uydu alıcısı kazanacak.

Ayrıca, siteye girerek yarışmadaki projelere oy veren her 100. kişi, Regal DVD Player kazanacak.

Kalıpların dışında düşünen, zeka ve becerilerini ortaya koyarak eğlenceli buluşlar üreten gençler ve kendini genç hissedenler 21 Haziran 2009’a kadar www.OgrenciNeYapsaYeridir.com sitesine icatlarını yükleyebilir. Yarışmaya katılmayıp oylama yapmak isteyen ya da sadece Türk gencinin yaratıcılığına şahit olmak isteyen herkes de, siteye davetli.

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...