Jump to content

MSN Kişisel İletimi MSN Kapandığında Kaybediyorum


Recommended Posts

Arkadaşlar merhaba.Kendime ait iki bilgisayarım var.Bunlardan birisinde MSN kişisel iletimi yazdığımda defalarca oturumu açıp kapattığımda dahi kişisel iletim kaybolmazken,diğerinde MSN yi kapattığımda MSN kişisel iletim kaybolmakta.Bunun gerekli ayarı MSN de nereden yapılmaktadır acaba.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Link to comment
Share on other sites

Dostum güvenlik sekmesinde bahsettiğin ibareyi göremedim.benimkindeki görüntü aşağıdaki resimdeki gibi.İlgin için yinede teşekkür ederim.

Please register to see this content.

Seçeneklere gir ordan güvenlik bölümüne gel çıkan bölümde kişi listesi deposu kısmı var. ordaki ayarın tikli olmasını sağla =) belkim düzelir =)
Link to comment
Share on other sites

Dostum bu problemi yaşadığım program MSN Live Mesenger.Bu programı yeni kurdum.Daha önceden de 7.5 vardı.Ondada sorun aynıydı.Versiyonu yükseltip Live Mesenger yapmama rağmen sorun düzelmedi.Resmi gönderdiğim bilgisayarım şu an kullandığım MSN 7.0 PLUS.Bunda herhangi bir sorun yok zaten.Msn Kişisel iletim bunda ayne duruyor.Diğeri işyerinde kurulu.Şu an onun ayarlarına bakmam mümkün değil.Ama bahsettiğin konuyu orda en kısa sürede deniycem.İlgin için tekrar teşekkürler dostum.

Tüh msnin 7.5 ya da 7.0 :closedeyes: 8.0 olsaydı belki işe yarardı dediğim şey :D
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...