Jump to content

Kablolu Modemİnİzİ Kablosuza Çevİrmek


soner_61

Recommended Posts

AP-302 İLE INTERNETE HER YERDEN

AYNI HIZ, AYNI GÜÇ VE KALİTEDE BAĞLAN

Evinizde veya ofisinizde bağlantı sorunu mu yaşıyorsunuz?

Her yerde aynı hızda ve kalitede bağlantı kuramıyor musunuz?

AirTies, AP-302 ile ev, ofis, cafe ve restoranlar için Internet bağlantı kalitesini sorun olmaktan çıkartıyor…

Tüm iş alanlarında en yüksek kapasitede geniş bant Internet erişimi sağlamak için yeni teknolojilere sahip ürünler sunan AirTies, AP-302 ile ev, ofis, cafe ve restoranlarda bağlantı hızı düşük Internet dönemine son veriyor… Beton duvar ve çok katlı binaların meydana getirdiği sinyal zayıflama sorununu çözen AirTies patentli Mesh Teknolojisi ile üretilen AP-302, Internet bağlantınızı her noktadan hızlı, güçlü, güvenli ve hesaplı bir biçimde genişletiyor.

Yeni bir modem almanıza gerek kalmadan, bağlantınızı kablosuz hale getirmenizi sağlayan

AP-302, aynı zamanda duvarların kablosuz sinyalleri zayıflatma etkisini de gideriyor. Böylece çok katlı veya geniş alanlarda AirTies Mesh Teknolojisi sayesinde, sinyallerin zayıf olduğu yerlerde kolaylıkla kurulumunuzu gerçekleştirip evinizin her köşesinden Internete sorunsuzca bağlanabiliyorsunuz. AP-302, sahip olduğu en gelişmiş şifreleme standartları WEP, WPA ve WPA2 desteği ile kablosuz ağınızın güvenliğini de sağlıyor.

Estetik çizgilere sahip küçük tasarımıyla AP-302, hızlı performans, Türkçe kurulum kılavuzu ve ara yüzü ile de tüm AirTies ürünlerinde olduğu gibi kolay kullanım ve kurulum imkanı ile sunuluyor. Mekan tasarımlarına özen gösteren işyeri kullanıcıları için ideal bir görünüme ve özelliklere sahip olan AP-302, iş yerlerinde yazıcı ve depolama ünitelerinin de kablosuz olarak kullanılabilmesini sağlıyor.

Performansı ve kullanım özellikleri ile yenilenen AP-302 önümüzdeki dönemde Yunanistan, Almanya ve Rusya pazarına da satışa sunulacak.

AirTies Hakkında

AirTies, EMEA bölgesinde ev kullanıcıları ve küçük, orta boy işletmeler için genişbant üzerinden verilebilen 4 temel servisi kablosuz olarak gerçekleştiren ürünleri (hızlı internet erişimi, ses iletişimi (VoIP), Video ve TV servisleri (IPTV), Mobile ve sabit hat birleşimi (FMC)) tasarlayan, geliştiren ve pazarlayan bir firmadır. AirTies, Şubat 2004’te ABD Silikon Vadisi bölgesinden Türkiye’ye dönüş yapan idari ve teknik bir ekip tarafından, EMEA pazarında liderlik hedefleyen stratejik amaç doğrultusunda kurulmuştur. AirTies şu an Avrupa geniş bant pazarında büyüme hedeflemektedir. Ürün geliştirme konusunda çip üreticilerine bağımlı olan rakiplerinin aksine AirTies kendi ürünlerini tasarlayıp geliştirmekte ve ürünlerle birlikte teknik destek sunmaktadır. Aynı zamanda nihai kullanıcılara haftada 7 gün 24 saat teknik destek sağlamaktadır.

arkadaşlar satılık airties ap-302

AP-302 Kablosuz Mini / Erişim Noktası / Tekrarlayıcı / Köprü

KABLOLU MODEMİNİZİ KABLOSUZA ÇEVİRMEK DE, kablosuz ağınızı genişletmek de artık çok kolay

DETAYLAR

http://www.airties.com/product-details.asp?id=69&pn=AP-302&ci=7&dil=tr

fiyatı:60 lira

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...