Jump to content

Pro Evolution Soccer Pes 2009 Türkçe Oyun Yaması


lontokyo

Recommended Posts

Pro Evolution Soccer PES 2009 Türkçe Oyun Yaması

Yamanın Kurulumu:

Yamayı kurmaya başlamadan önce PES 2009 oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Yamayı PES 09 oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak bu yama "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 DEMO\img" klasörüne kurulacaktır. Eğer siz programı farklı bir klasöre kurmuşsanız, yamanın kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak programı kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.

Not: Her ihtimale karşı "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 DEMO\img\rv0c_e.img" dosyasının bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer yamadan memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır.

balksz1q.gif

http://rapidshare.com/files/231742262/pes_2009_tryama.net.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Pro Evolution Soccer (PES) 6 Türkçe Oyun Yaması

Yamanın Kurulumu:

Yamayı kurmaya başlamadan önce Pro Evolution Soccer (PES) 6 oyununu tamamen kapatmalısınız. Oyunun arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Daha sonra indirdiğiniz yama içerisindeki e_text.afs dosyasını PES6 oyununu kurduğunuz dizindeki dat klasörüne kopyalamalısınız. Varsayılan olarak oyun C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6 klasörüne kurulur. Eğer siz oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, yama içerisindeki e_text.afs dosyasını oyunu kurduğunuz dizindeki dat klasörü altına kopyalayıp yapıştırınız. Size aynı dosyadan bir tane daha olduğunu ve değiştirilip değiştirilmeyeceğini soracaktır. Sizde değiştirme işlemini gerçekleştirmelisiniz.

Not: Her ihtimale karşı orjinal e_text.afs dosyasının yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer yamadan memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeği aynı klasöre tekrar kopyalayabilirsiniz.

balksz1q.gif

http://rapidshare.com/files/214071701/PES6-tryama.net.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...