Jump to content

Truecrypt 6.2


Recommended Posts

truecrypt.jpg

Süper Bir Dosya Şifreleme Programı..!

Kolay kullanımlı kodlu ve full ücretsiz bir şifreleme programı olan TrueCrypt?i kullanarak kendi şifrenizi koyduğunuz sanal sürücüler oluşturabilir, önemli bilgilerinizi güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. TrueCrypt oluşturduğunuz şifreli sürücülerle kopyaladığınız bilgileri bir dosyanın içinde saklar ve bu sayede bilgilerinizi taşınabilir USB bellek ve benzeri aygıtlarda güvenle taşıyabilirsiniz.

Şifreli dosyayı başka bir sabit diske veya kaynağa kopyalayarak sürücüye atamak oldukça kolaydır. TrueCrypt dosyayı her açmak istediğinizde size belirlediğiniz şifreyi sorarak güvenliğinizi sağlar.

* AES-256

* Blowfish

* CAST5

* Serpent

* Triple DES

* Twofish

Yukarıdaki şifreleme tekniklerinin kullanıldığı programda sanal sürücüleri FAT32 veya NTFS formatında oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca gizli sürücü oluşturma ve klavye kısayollarıyla dosyayı sürücüye atama gibi özelliklerde TrueCrypt?da mevcut.

Program: TrueCrypt

Sürüm: 6.2

Dil: İngilizce

MD5: 3a00fc6f9f2458304d15027eec28d29b

Boyutu: 2.71 MB

Katılımsız - Unattended

ifolderdownloads48x48.png

http://rapidshare.com/files/246994735/TrueCrypt_6.2.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

TrueCrypt 6.3a

503__trueCrypt3.png

Açık kaynak olarak geliştirilen ve ücretsiz bir şifreleme programı olan TrueCrypt'ı kullanarak şifreli sanal sürücüler oluşturabilir, bilgilerinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz. TrueCrypt oluşturdugunuz şifreli sürücülerle kopyaladığınız bilgileri bir dosyanın içinde saklar ve bu sayede bilgilerinizi taşınabilir USB bellek ve benzer diğer aygıtlarda güvenle taşıyabilirsiniz.

Şifreli dosyayı başka bir sabit diske veya kaynağa kopyalayarak sürücüye atamak oldukça kolaydır. TrueCrypt dosyayı her açmak istediğinizde size belirlediğiniz şifreyi sorarak güvenliğinizi sağlar.

  1. AES-256
  2. Blowfish
  3. CAST5
  4. Serpent
  5. Triple DES
  6. Twofish

Yukarıdaki şifreleme tekniklerinin kullanıldığı programda sanal sürücüleri FAT32 veya NTFS formatında oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca gizli sürücü oluşturma ve klavye kısayollarıyla dosyayı sürücüye atama gibi özellikler de programda mevcut.

:)

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...