Jump to content

Xp Kurulumunda Mavi Ekran Hatası Yardım?


tuq4y

Recommended Posts

Arkadaşlar UltimateXP SP3 DVD Edition Yüklerken, "Kur bilgisayarınızın donanım yapılandırmasını inceliyor" diyor, bu işlem bittikten sonra sıra disk bölümlemeye geliyor, fakat diskler bölümünde hiçbirşey yazmıyor. Bazı arkadaşlar kur yapılandırmayı incelerken F2 ye ya da F6 ya bas dediler ama sorayım dedim yardım edin lütfen format atmam gerek. Ne yapmam gerekiyor? (Not: Aynı şey UltimateXP yüklerken de olmuştu sonra vazgeçmiştim)

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım, hiçbir kod yazmıyor, disk bölümleme alanı geliyor, içinde Disk bulunamadı felan yazıyor hiçbir kod yok 4 tane satır var hepsinde ayrılmamış bölüm yazıyor, altlarında da bu bölüm boş yazıyor.

Link to comment
Share on other sites

inanın tam anlıyamadım yazdıklarınızdan birşey siz galiba anladığım kadarıyla diskleri bölümleme alanınamı geldiniz bilmiyorum yanlışta anlamış olabilirim özürdilerim ama eğer o bölüme geldiyseniz orada zaten yazar yukarıda ne yapmak istediğinizi..

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar Kur Bilgisayarınızın Yapılandırmasını İnceliyor diyor, sonra siyah ekran geliye haliyle ve daha sonra:

b6sx87.jpg

Sonra Kurmak için "Enter" a tıklıyorum, belki yükler diye, o zaman da:

2hgbrdw.jpg

Link to comment
Share on other sites

mesajınızı aldım pardon evet arkadaşların dedikleri doğru sata driverlerında da olabilir ama harddisk hatası gibi duruyor sistem harddiski görmüyor resimlerden bu anlaşılıyor kabloları kontrol edin arkadaşların dediği

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...