Jump to content

WOW yarışması tam gaz devam ediyor


OulCidoY

Recommended Posts

2491521gw6.jpg

Azbuz.com ve Level dergisinin geçen ay başlattıkları “En Güzel WoW Fan Sitesi” yarışması, 1000’e ulaşan katılımcı sayısı ile tam gaz devam ediyor. Kazananlara verilecek ödüllerden biri olan Burning Crusade Expansion Set’in çıkış tarihinin değişmesiyle, yarışmaya son katılım tarihi 16 Ocak 2007’ye uzatıldı.

“Site yapan site” Azbuz.com ve Level dergisinin, geçen ay Burning Crusade Expansion Set’in çıkışı şerefine startını verdikleri “En Güzel WoW Fan Sitesi Yarışması” devam ediyor. Ödüllerden biri olan Burning Crusade Expansion Set’in çıkış tarihinin değişmesiyle yarışmaya son katılım süresi, 16 Ocak 2007’ye uzatıldı. Sayıları 1000’e ulaşan katılımcıların arasına girmek için hâlâ zamanınız var. Amacı WoW konusundaki Türkçe içeriği artırmak ve WoW tutkunlarını bir araya getirmek olan yarışma iki etaptan oluşuyor. İlk etapta Azbuz.com’da hazırlanan en güzel WoW fan sitesi seçiliyor. Site içeriğinizin Türkçe ve orijinal olması gerekiyor.

Sadece ilk etaba katılan yarışmacıların rekabet edeceği ikinci etaptaysa, en kısa sürede level 70’e ulaşan oyuncuya sürpriz hediyeler veriliyor. Bu hediyeyi kazanmak için yapmanız gereken sadece level 70’e ulaşmak değil. Ayrıca bu süreci, sitenizde WoW’culara anlatmanız gerekiyor: Stratejiler, dungeon’lar, quest’ler... Yani kısacası, Level 70’e giden yoldaki deneyimlerinizi bir blog tutarak okurlarla paylaşıyorsunuz.

Ödüller

Birinciye: WoW Burning Crusade oyunu + 1 yıllık üyelik + 1 yıllık Level aboneliği

İkinciye: WoW Burning Crusade oyunu + 6 aylık üyelik + 1 yıllık Level aboneliği

Üçüncüye: WoW Burning Crusade oyunu + 3 aylık üyelik + 1 yıllık Level aboneliği

Dördüncüye: WoW Burning Crusade oyunu + 1 aylık üyelik + 1 yıllık Level aboneliği

Beşinci ve onuncu arasına: WoW Burning Crusade oyunu + 1 yıllık Level aboneliği

İkinci etabı kazananı sürpriz ödüller bekliyor!

Bu ödüllere sahip olmak için siz de mevcut; ırklar, sınıflar, meslekler, zindanlar, görevler, haritalar, videolar, WoW tarihi, TBC Sistem gereksinimleri, WoW Sözlüğü, desktop theme’leri, screenshot’lar, Burning Crusade’in özellikleri gibi içerikleri sitenizde geliştirebiliyor ve WoW’a nasıl başladınız, hangi lvl’dasınız, en çok nerelerde zorlandınız, unutamadığınız raid’ler, şu an oynuyorsanız neler yapıyorsunuz, oyununuzun seyir defteri, klanınızda kimler var, sevdikleriniz-sevmedikleriniz gibi konulara da yer vererek diğer sitelerden bir adım öne çıkabiliyorsunuz.

Detaylı bilgi için: http://azbuz.com/wow

Hürriyet İnternet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...